Meld deg på vårt nyhetsbrev

Samle kollegaer og venner til stafett

Fredag 7. juni arrangeres Yara-stafetten på Herøya. Ta med kolleger og meld på stafettlag, enten med mål å vinne eller bare for å ha det gøy. Eller begge deler.
tre menn poserer, står tett sammen, en kledd i arbeidstøy, to kledd i sivil, parkeringsplass i bakgrunnen. Den ene mannen står litt foran de to andre. Bli med på årets raskeste fredag! Oppfordringen kommer fra arrangørene, fra venstre ny leder i Herøya Industripark Bedriftsidrettslag, Stål Wik Sture, foran leder i Herøya Idrettsforening Fredrik Hansen og Tom Caspersen, Herøya Idrettsforening.

Fredag 7. juni arrangeres den tradisjonsrike stafetten på Herøya. I år er det Herøya Idrettsforening som overtar rollen som hovedarrangør, med hjelp fra Herøya Industriparks Bedriftsidrettslag og Bedriftsidrettskretsen i Telemark.

Rekorddeltakelse i vente?

I fjor var det rekord med 66 påmeldte lag.

– I år håper vi på enda flere deltakere. Yara-stafetten er en flott mulighet for bedrifter i distriktet til å bygge samhold og ha det gøy sammen. Lag og foreninger er også velkomne til å stille lag, sier nyvalgt leder for Herøya Industripark Bedriftsidrettslag, Stål Wik Sture.

– Vi arrangerer også et eget løp for barna, så hele familien kan være med.

 

man posing, wearing helmet and yellow working clothes, portrait, trees and lawn in background and building with windows.
Bli med på Yara-stafetten og bli en del av bedriftsidrettens festdag! Ny leder i Bedriftsidrettslaget på Herøya, Stål Wik Sture.

Nesten samme trasé som tidligere

Stafetten løpes rundt Gunneklevfjorden. Løpet er på 6,3 km fordelt på åtte etapper av varierende lengder. Nesten samme trasé som før, med kun noen små endringer på enkelte etapper. Start og mål er ved Hydro-hallen. 

Påmelding åpen

Påmelding til Yara-stafetten er åpen nå. Du kan melde på ditt lag via Eqtiming her.

– Påmelding er åpen helt fram til arrangementsdagen, men vi håper de fleste har meldt seg på innen 31. mai, sier Fredrik Hansen og Tom Caspersen fra arrangøren Herøya Idrettsforening.

– Vi ser at det er en jevn strøm med påmeldinger allerede og det er et godt tegn. Vi gleder oss til arrangementet og god stemning på Herøya Idrettsplass.

 

 

en stor gruppe mennesker står på startstreken, klar for stafett, shorts og t-skjorte, sol, grønt gress, store grønne furutrær bak, kvinner og menn
Ny rekord for 2024? I 2023 var det rekordstore 66 lag med på stafetten. Her har 1.etappene gjort seg klare, det er 1 minutt igjen til start.

 

 

 

Les også