Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Aktuelt

Herøya Industripark langs Gunneklev

– Yara Birkeland tvinger oss til å tenke nytt. Det gir fantastiske muligheter!

13. juni 2019

I 2020 kommer det verdenskjente containerskipet Yara Birkeland til Larvik Havn. Da starter testkjøring mellom Herøya Industripark, og havneterminalene i Grenland og Larvik. I Larvik er de i full fart med forberedelsene. 

«Når du trenger en sensor som ikke finnes, må du komme til oss!»

11. juni 2019

Under faglunsjen i Herøya Forskningspark i mai inviterte Herøya Industripark AS, forskere fra Universitetet i Sørøst-Norge (USN) og SINTEF Industri bedrifter til nye samarbeid på løpende bånd. 

Full drift i REEtecs demoanlegg for å separere ut sjeldne jordarter

07. juni 2019

REEtecs industriskala demoanlegg for å separere ut sjeldne jordarter, er i full drift i Bygg 125 i Herøya Industripark. Målet med anlegget er å vise at selskapets løsninger fungerer. Neste steg blir å finansiere en framtidig fabrikketablering.

Festivalstemning tok av på Herøya. Feiret 90 års produksjon.

05. juni 2019

Festivalstemningen tok av på Herøya i går. Anslagsvis kom det nesten like mange som jobber i Herøya Industripark. Rundt to tusen var med å feire starten på første gjødselproduksjon på Herøya for 90 år siden. 

Vil lage videreutdanning i digitalisering, og etterlyser innspill fra bedrifter

31. mai 2019

Herøya Industripark AS (HIPAS) og Universitetet i Sørøst-Norge (USN) vil gjøre etter- og videreutdanning for ingeniører lettere tilgjengelig.

– Vi må være proaktive og tett på kundene våre, sier de nye lederne i Bilfinger IM

28. mai 2019

– Det er viktig å være tett på kundene våre, støtte opp under behovene deres, og være proaktive når kundene ønsker endringer, sier Jeanine Christensen Winther og Paolo Cremonini i Bilfinger IM. 

Det nærmer seg Den Store Nabofesten

24. mai 2019

Det nærmer seg 4. juni. Vi feirer 90 år med produksjon på Herøya, og inviterer alle våre naboer i Grenland til Den Store Nabofesten.

Industridager 2019, Grenland: - Vi leverer grønn industri, og har kraft og muligheter til å gjøre enda mer.

22. mai 2019

– Jeg vil snakke om muligheter, sa Terje Lien Aasland, nestleder i næringskomiteen (AP). Han åpnet industrikonferansen som var startskuddet på Industri- og teknologidager 2019 i Grenland.  

Nå rives resten av Etasjelageret for å gi plass til ny kai for Yara Birkeland

21. mai 2019

Etter påske startet arbeidet med riving av den siste delen av Bygg 28 – eller Etasjelageret som det også kalles. Deretter blir området ryddet og klargjort slik at Yara kan starte bygging av ny kai for Yara Birkeland. 

Besøk HAF på Den Store Nabofesten og vinn en langhelg på Bjørkøya!

16. mai 2019

– Vi i Herøya Arbeiderforening stiller «mannsterke» på Den Store Nabofesten, 4. juni, og håper å ta imot mange besøkende i teltet vårt. Her arrangerer vi quiz, og lover en flott premie til vinneren: En langhelg på en av hyttene våre på Bjørkøya.  

USN-studenter tester solceller i «REC-bygget» på Herøya. På oppdrag for gründer i Proventia

14. mai 2019

Fem studenter fra to studieretninger, Ren energi- og prosessteknologi samt Informatikk og automatisering ved Universitetet i Sørøst-Norge, campus Porsgrunn har fått bachelor oppgaven og testmulighetene de drømte om innenfor solcelleteknologi og fornybar energi.

Bilfingers jernbanesatsing en langvarig suksess

09. mai 2019

Bilfingers jernbanevirksomhet som startet i 1991, har blitt en langvarig suksess. Nå omfatter den også vedlikehold av hjulakslinger. I Bygg 114 i Herøya Industripark har Bilfinger sitt eget jernbaneverksted, og leverer til krevende kunder som Grenland Rail, Norsk Jernbanedrift Railvac og Bane NOR.   

Industridagene 2019 – Utforsk industrielle muligheter med de beste

07. mai 2019

Årets Industridager 2019 er utvidet til et to-dagers industri-, teknologi- og ledelsesevent, som går av stabelen 21.-22. mai i Porsgrunn.

HMS-dag i Herøya Industripark

02. mai 2019

HMS-dagen startet med at alle som kom på jobb ble møtt av velkomstkomiteer ved alle portene i parken. Det ble delt ut frokostpakke og informasjon om dagen. Klokka 10.00 var det en fabrikkalarmøvelse, og ved lunsjtider samlet folk seg til fellesaktiviteter utenfor hovedkantina.

Omfattende «makeover» av administrasjonsbygget i industriparken

02. mai 2019

En framtidsrettet og dynamisk arena for teknologibedrifter i regionen vår. Det er visjonen for det «nye» administrasjonsbygget i Herøya Industripark, som nå skal gjennomgå en omfattende rehabilitering; en makeover.

Millioner til forskning på sirkulærøkonomi i prosessindustri - Yara og NOAH er med

29. april 2019

Forskningsrådet ga topp «rating» og 20 millioner til kompetanseprosjektet PRICE (“Process industries in the circular economy – Prosessindustri i den sirkulære økonomien") som samler forskningsinstitusjonene NTNU, UiO og SINTEF Industri og seks industriaktører.

Bli med på Den store nabofesten, og feire 90 års produksjon på Herøya!

25. april 2019

1. juni i år er det 90 år siden første kalksalpeter kom ut av fabrikken på Herøya. Dette skal feires sammen med befolkningen i Grenland på «Den store nabofesten», tirsdag 4. juni fra kl. 16. Bli med du også! 

Hilde (56) i Herøya Nett tok likegodt fagbrev nummer to

16. april 2019

Det er ikke bare ungdom som tar fagbrev. Det er Hilde Schwaiger Sølversen i nettselskapet Herøya Nett et godt eksempel på. Som 56-åring har hun likegodt tatt fagbrev nummer to!

Støper for fullt for å bli klare til påskestoppen ved Hydros valseverk i Holmestrand

12. april 2019

I Bygg 120 i Herøya Industripark støper prosjektleder Robert Larsen og montasjeleder Herleik Rognlien i Bilfinger Ildfast bunnelementer til en av omsmelteovnene i Hydros valseverk i Holmestrand. De skal være klare til påskestoppen ved verket.

Glede over at Caverions nybygg reiser seg på Roligheten i industriparken

09. april 2019

De gleder seg over at nybygget til Caverion nå reiser seg på Roligheten, nord i Herøya Industripark. – Fra å være et opplastnings- og riggområde skjer det endelige noe på Roligheten som skaper ringvirkninger til annet næringsliv, sier Skjalg Aasland og Kristian Solberg i Herøya Industripark AS. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler