Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Aktuelt

Herøya Industripark langs Gunneklev

Industridager 2019, Grenland: - Vi leverer grønn industri, og har kraft og muligheter til å gjøre enda mer.

22. mai 2019

– Jeg vil snakke om muligheter, sa Terje Lien Aasland, nestleder i næringskomiteen (AP). Han åpnet industrikonferansen som var startskuddet på Industri- og teknologidager 2019 i Grenland.  

Nå rives resten av Etasjelageret for å gi plass til ny kai for Yara Birkeland

21. mai 2019

Etter påske startet arbeidet med riving av den siste delen av Bygg 28 – eller Etasjelageret som det også kalles. Deretter blir området ryddet og klargjort slik at Yara kan starte bygging av ny kai for Yara Birkeland. 

Besøk HAF på Den Store Nabofesten og vinn en langhelg på Bjørkøya!

16. mai 2019

– Vi i Herøya Arbeiderforening stiller «mannsterke» på Den Store Nabofesten, 4. juni, og håper å ta imot mange besøkende i teltet vårt. Her arrangerer vi quiz, og lover en flott premie til vinneren: En langhelg på en av hyttene våre på Bjørkøya.  

USN-studenter tester solceller i «REC-bygget» på Herøya. På oppdrag for gründer i Proventia

14. mai 2019

Fem studenter fra to studieretninger, Ren energi- og prosessteknologi samt Informatikk og automatisering ved Universitetet i Sørøst-Norge, campus Porsgrunn har fått bachelor oppgaven og testmulighetene de drømte om innenfor solcelleteknologi og fornybar energi.

Bilfingers jernbanesatsing en langvarig suksess

09. mai 2019

Bilfingers jernbanevirksomhet som startet i 1991, har blitt en langvarig suksess. Nå omfatter den også vedlikehold av hjulakslinger. I Bygg 114 i Herøya Industripark har Bilfinger sitt eget jernbaneverksted, og leverer til krevende kunder som Grenland Rail, Norsk Jernbanedrift Railvac og Bane NOR.   

Industridagene 2019 – Utforsk industrielle muligheter med de beste

07. mai 2019

Årets Industridager 2019 er utvidet til et to-dagers industri-, teknologi- og ledelsesevent, som går av stabelen 21.-22. mai i Porsgrunn.

HMS-dag i Herøya Industripark

02. mai 2019

HMS-dagen startet med at alle som kom på jobb ble møtt av velkomstkomiteer ved alle portene i parken. Det ble delt ut frokostpakke og informasjon om dagen. Klokka 10.00 var det en fabrikkalarmøvelse, og ved lunsjtider samlet folk seg til fellesaktiviteter utenfor hovedkantina.

Omfattende «makeover» av administrasjonsbygget i industriparken

02. mai 2019

En framtidsrettet og dynamisk arena for teknologibedrifter i regionen vår. Det er visjonen for det «nye» administrasjonsbygget i Herøya Industripark, som nå skal gjennomgå en omfattende rehabilitering; en makeover.

Millioner til forskning på sirkulærøkonomi i prosessindustri - Yara og NOAH er med

29. april 2019

Forskningsrådet ga topp «rating» og 20 millioner til kompetanseprosjektet PRICE (“Process industries in the circular economy – Prosessindustri i den sirkulære økonomien") som samler forskningsinstitusjonene NTNU, UiO og SINTEF Industri og seks industriaktører.

Bli med på Den store nabofesten, og feire 90 års produksjon på Herøya!

25. april 2019

1. juni i år er det 90 år siden første kalksalpeter kom ut av fabrikken på Herøya. Dette skal feires sammen med befolkningen i Grenland på «Den store nabofesten», tirsdag 4. juni fra kl. 16. Bli med du også! 

Hilde (56) i Herøya Nett tok likegodt fagbrev nummer to

16. april 2019

Det er ikke bare ungdom som tar fagbrev. Det er Hilde Schwaiger Sølversen i nettselskapet Herøya Nett et godt eksempel på. Som 56-åring har hun likegodt tatt fagbrev nummer to!

Støper for fullt for å bli klare til påskestoppen ved Hydros valseverk i Holmestrand

12. april 2019

I Bygg 120 i Herøya Industripark støper prosjektleder Robert Larsen og montasjeleder Herleik Rognlien i Bilfinger Ildfast bunnelementer til en av omsmelteovnene i Hydros valseverk i Holmestrand. De skal være klare til påskestoppen ved verket.

Glede over at Caverions nybygg reiser seg på Roligheten i industriparken

09. april 2019

De gleder seg over at nybygget til Caverion nå reiser seg på Roligheten, nord i Herøya Industripark. – Fra å være et opplastnings- og riggområde skjer det endelige noe på Roligheten som skaper ringvirkninger til annet næringsliv, sier Skjalg Aasland og Kristian Solberg i Herøya Industripark AS. 

Polar Grenland – godt fornøyd med å være etablert i Herøya Industripark

02. april 2019

– Vi er godt fornøyd med å ha flyttet bedriften vår fra Røraskogen til Herøya Industripark. Her er vi mer synlige, vi kommer tettere på potensielle kunder og samarbeidspartnere, og vi har fått større og bedre lokaler. 

Parkeringsgebyr på Herøya Industripark? Aprilsnarr!

01. april 2019

Så du plakatene som var satt ut ved portene med informasjon om parkeringsavgift på Herøya fra 1.5.?Det var nok en aprilspøk.

Nytt Geminisenter gir større slagkraft i å utvikle hydrokjemisk prosessteknologi

29. mars 2019

SINTEF Industri, NTNU og UiO, tre partnere i det nye Geminisenteret HyProS «Hydrokjemisk prosessteknologi i den Sirkulære økonomien», valgte å sparke i gang satsingen fra Herøya Industripark i forrige uke.

Velg bedriftsidretten for trening, moro og nettverksbygging

26. mars 2019

Herøya Industriparks Bedriftsidrettslag, HIP-BIL, har en rekke idrettstilbud for sine medlemmer, som fotball, skyting, bowling, innebandy, Squash og golf, samt aerobic. Og snart er det Yara-stafett!

Møt fire dyktige lærlinger hos Bilfinger. – Vi "produserer" fagarbeidere

21. mars 2019

– Vi er opptatt av å utdanne og å få tak i dyktige lærlinger med stor interesse for faget, sier Håkon Wefald, som har ansvaret for lærlingene i Bilfinger. 

Yara Birkeland AS skal selge nullutslipp logistikkløsninger verden over

19. mars 2019

Ett år før det selvkjørende utslippsfrie containerskipet Yara Birkeland starter testkjøring mellom Herøya Industripark og containerterminalene i Brevik og Larvik, har Yara etablert selskapet Yara Birkeland AS. 

– Det er nettopp slike miljøer i Herøya og Grenland vi trenger for å utvikle utslippsfri industri

15. mars 2019

Det sa Nils Røkke, bærekraftsdirektør i SINTEF under faglunsj i Herøya Forskningspark.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler