Aktuelt

Herøya Industripark langs Gunneklev
Skjalg Aasland ute under rørbro

Herøya Industripark AS gjennomfører et forprosjekt for å kartlegge muligheter for autonom industripark. Dette gjøres i samarbeid med flere kompetansepartnere, samt et nettverk av bedrifter som ønsker å dele erfaringer.

28. mai 2020

John Øivind Selmer til venstre og Thor Morten Thorsen til høyre. ute.

«Arbeid til alle er jobb nummer en». Den gamle parolen er like aktuell som tidligere, og den oppsummerer verdigrunnlaget for arbeidet Tor Morten Thorsen og John Øivind Selmer legger ned i Herøya Arbeiderforening (HAF).

26. mai 2020

Photo of David Verdu in produciton hall

– Nå er det like før vi trykker på produksjonsknappen i fabrikken på Herøya, sier David Verdu, fabrikksjef REC Solar Norway AS.

18. mai 2020

Tre damer foran området i kantina som nå er klart for bespisning

– Det er gode tiltak som er gjennomført i sentralkantina, både for å kunne kjøpe mat og sitte ned og spise her, sier HMSQ Manager i Herøya Industripark AS, Marit Bredesen. 

15. mai 2020

portrettbilder av Gjønnes og Rabe

Utviklerduo i SINTEF Norlab, Grim Gjønnes og Karsten Rabe har en ny digitalplattform klar, og full driv i utviklingsprosjekter

14. mai 2020

Bilde av tre menn i fullt arbeidsantrekk, på en høyde i ammoniakkfabrikken

– Vi er veldig glade for oppdragene vi har for Yara nå. Det gjør at vi kan redusere antall permitterte i denne vanskelige koronaperioden, forteller prosjektsjef hos IBKA Robert Monsen.

29. april 2020

Onsdag forrige uke skinte sola om kapp med de to lederne foran Metallco-bedriftens nyåpnede gjenvinningsanlegg, av jern og metaller i Herøya Industripark.

27. april 2020

Bilde av fem personer som alle strekker en fot inn mot midten av bildet for å symbolisere en Corona-fot-hilsen for signering av avtale

4Service er ny leverandør av kantinetjenester i industriparken, med virkning fra 1. mai i år. 

23. april 2020

Bilde av Eirik Lunde (LinkedIn)  i kollasje med illustrasjonsfoto laboriatorie (foto: Tom Riis) og bilde av Forskningsparken (Foto: Siri Krohn-Fagervoll)

Equinor flytter inn i splitter nye energieffektive og arbeidsmiljøvennlige laboratoriefasiliteter i Herøya Forskningspark til høsten.

21. april 2020

Kveldsbilde av tårnene på ammoniakkfabrikken

Yara melder om planlagt vedlikeholdsstopp i Ammoniakkfabrikken fra fredag morgen. Det vil være synlig og hørbar fakkel. Ingen fare for omgivelsene.

16. april 2020

Bilde av Skjalg Aasland på et stort flatt tak

– Her er det kun skyene som skygger for sola. Det burde være et optimalt bygg for solenergi, tror Skjalg Aasland, leder for Byggforvaltning og Utvikling i Herøya Industripark AS.

15. april 2020

Portrettbilde av Marit Bredesen

- Min erfaring fra prosessindustri og annen virksomhet vil være nyttig i HMSK-funksjonen på Herøya, sier Marit Bredesen.

06. april 2020

Gotaas og Aasland med aktuell tomt for bygging av innovasjonssenter i bakgrunnen

Nå rigger Herøya Industripark til for at Forskningsparken på Herøya om noen år er utvidet til en innovasjons-hub med et stort antall mennesker som jobber med industriell innovasjon nasjonalt og internasjonalt. 

02. april 2020

Magnar Bakke foran tank på Rønningen

– Å holde hele prosessindustrien i gang nå er veldig viktig. For Norges økonomi er det essensielt at vi sørger for at vi selger noe annet enn olje, sier Magnar Bakke som leder prosessindustriklyngen i Grenland, med flere av de store prosessindustribedriftene på Herøya og i Grenland.

30. mars 2020

bilde av Gunnar Bråthen og lærlingene Franz August Lauritz og Merethe Solli

Er det noe som engasjerer Gunnar Bråthen, så er det lærlinger. – Det er utrolig viktig at vi og andre bedrifter tar inn lærlinger for å unngå stor mangel på fagarbeidere i tiden som kommer, sier han.

26. mars 2020

Bjørn Olav Kristiansen og Thomas Bjørneberg i Norva24  iført arbeidstøy står i en døråpning

Hos Norva24 Grenland i Herøya Industripark er det stort sett "business as usual".

25. mars 2020

Bilde av Kjetil Groa

– Vi sa nei til å bygge undervannsfarkoster to ganger, men ga oss til slutt. Nå er dette Plastverkstedets prestisjeprodukt, vi har levert over 80 enheter, forteller Kjetil Groa fornøyd. 

19. mars 2020

Fire bilder satt sammen til ett av portretter Paul Rune Aasrum, Tone Rabe, Rodney Ishak og Jon Sletten

Ledere fra bedrifter i Herøya Industripark og på Rafnes forteller hvordan de holder hjulene i gang i krisesituasjonen som Norge og verden nå opplever.

17. mars 2020

Bilde av parkeringsplassen som nå skal omgjøres. Tre portrettbilder, øverst Morten Meen Gallefos, midten Øystein Østenå, nederst Kristian Solberg

– Vi tilrettelegger nå for infrastruktur til garasjeanlegget Grenland Brann og Redning skal bygge på tomta som i dag brukes til parkeringsplass, sier Kristian Solberg i Herøya Industripark AS.

16. mars 2020

Innovasjon Norge-sjef Håkon Haugli, og kollegaer fra Vestfold Telemark, inviterte seg til full dag for å utforske muligheter i Herøya Industripark tidligere denne uka.

13. mars 2020

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler