Meld deg på vårt nyhetsbrev

Proventias julegave til gründere

Julegave til gründere og bedrifter med innovasjonsprosjekter er økte midler til viktige satsinger fra Proventas inkubatorrådgivere i Herøya Industripark.  
stor gruppe mennesker sitter og står rundt en sofa Proventias inkubatorrådgivere og gründere i Herøya Industripark. Foran fra venstre Hans Børge P. Lien, Carl Ivar Holmen, Elin Årseth, Morten Eikenes, Steffen Botten, Thomas Åmot, Ken Andre Wendel, Arve Stavrum-Tång, Preben Hjallum, Trond Ingebretsen, Dag Jonassen og Jørn Roar Bamle. Bak, fra venstre Dag Oppen Berntsen, Helle I Stabel, Petter Skaraas.

Jula kom tidlig til Proventia i år. Inkubatormiljøet fikk tilslag fra SIVA på ti nye år.

– Det betyr at vi fortsatt kan tilby inkubatorprogrammet og vi har også fått mer midler tilgjengelig til å hjelpe gründere og bedrifter med innovasjonsprosjekter de neste ti årene, sier en juleglad Jørn Roar Bamle, leder av inkubatormiljøet på Herøya.

I tillegg er det besluttet at virkemiddelapparatet skal bli enklere og mer tilpasset kundene/brukerne, forteller Jørn Roar.

– Så 2023 er et veldig viktig og bra år for alle sammen. Vi ønsker alle en riktig God Jul og sees til ambisiøse nye mål på nyåret!

 

Om Proventia

Proventia er en industri-inkubator som bidrar til at Telemark får nye og vekstkraftige virksomheter. Idéhavere og gründere kommer til inkubatoren med en idé, og får støtte, rådgiving, kapital, nettverk og fysisk tilrettelegging slik at ideen kan utvikles til å bli en bedrift som etter hvert kan vokse.

Proventia er etablert i Herøya Industripark, og inngår i SIVAs inkubatorprogram. Lokalisering i Herøya Industripark gjør at inkubatoren og gründere kan bruke personellressurser og kompetanse som fins i det tradisjonsrike industrimiljøet her.

 

Kontakt:

Daglig leder Jørn Roar Bamle
Mob.tlf.: 909 41 221
E-post: jrb@proventia.no 

Les mer på www.proventia.no

 

Les også