Meld deg på vårt nyhetsbrev

Proventia sikret støtte fra SIVA i ny tiårsperiode

Proventia på Herøya er partner i inkubasjonsprogrammet finansiert av SIVA og har fått fornyet tillit for ny periode. Det er gründerne glad for.
portrett, mann, briller, kontor Jørn Roar Bamle, daglig leder Proventia. Foto: Siri Krohn-Fagervoll.

Proventia er en av 35 inkubatorer som er tatt opp i Sivas nasjonale innovasjonsprogrammer for en ny tiårig programperiode. Inkubasjonsprogrammet er sterkt internasjonalt- og eksportrettet og finansieres over statsbudsjettet.

Nytt opprykk

Proventia har fått ny og forsterket tillitt ved å igjen å rykke opp ett nivå slik at midlene som tilføres Proventia økes med 1 million per år, fra 3 millioner til 4 millioner.  Dette er basert på det aktivitets- og prestasjonsnivået Proventia har klart å etablere over tid. Verdt å merke seg er at Proventia  fikk full score på internkompetansen.

Daglig leder Jørn Roar Bamle er svært fornøyd med fornyet og forsterket tillit.

– At det ble nok ett opprykk viser at vi klarer å levere på et høyt nivå og at Proventia leverer en tjeneste som gründere opplever som relevante og nyttige. Jeg er stolt av det vi i Proventia får til og vi ser fram til nye 10 verdiskapende år, sier han.

Avgjørende å være tilknyttet Proventia

Dag Jonassen i Exentric-teamet forteller at det å være tilknyttet Proventia har vært avgjørende for at han og Exentric har kommet dit de er idag. 

mann holder lysrør-lampe i kontor med roll-ups bak
Gründer på Herøya: Dag Jonassen, Exentric. Foto: Siri Krohn-Fagervoll

– Det å kunne diskutere og sparre med de ansatte i Proventia og være en del av Proventia sitt nettverk, er gull verdt for oss gründere i oppstarts- og vekstfasen. Det er svært hyggelige nyheter at de har fått ny tillit, det fortjener de, sier Dag Jonassen.

Les pressemeldingen her fra SIVA - selskapet for industrivekst 

 

Les også