NEL feiret åpning av produksjon på Herøya

tre menn i dress står rundt et høyt rundt bord

Deltok på åpningen: fra venstre ordfører Porsgrunn Kommune Robin Kåss, Olje- og energiminister Terje Lien Aasland og direktør i Herøya Industripark AS, Sverre Gotaas.

Storfint besøk hos hydrogenselskapet NEL på Herøya da de feiret offisiell åpning av produksjonsfasilitetene onsdag denne uka.

Kunder, ansatte og samarbeidspartnere var invitert til åpningen. Gjestene fikk en omvisning og mulighet til å se nærmere på det helautomatiserte anlegget for produksjon av elektrolysører.

"Made in Norway" - et kvalitetstegn

– NELs nye fabrikk på Herøya er et skritt i riktig retning mot en fremtid uten utslipp. I et voksende hydrogenmarked trengs det enda flere elektrolysører, og det vil være et kvalitetstegn at elektrolysørene er merket «Made in Norway»», sa Olje- og energiminister Terje Lien Aasland på åpningsarrangementet. – Norge har konkurransedyktige og kompetente industrimiljøer som kan bidra til hydrogenutvikling. Ikke minst på Herøya.

Verdens første i sitt slag

Med den offisielle lanseringen av verdens første helautomatiserte elektrolysørproduksjonsanlegg, er Nel nær ved å gjøre grønt hydrogen til en sann vinner, sier de i en pressemelding.

Se bilder fra åpningen under og les mer fra NEL Hydrogens pressemelding her.

mange mennesker står i et fabrikklokale

Rundt 100 gjester i NEL Hydrogens lokaler på Herøya.

to menn i dress som prater sammen i produksjonslokale

Til venstre CEO i hydrogenselskapet NEL, Jon Andre Løkke og Olje- og energiminister Terje Lien Aasland.

bilde av robot i produksjonslokale
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler