Møtte media og fortalte om Elkems fabrikkplaner på Herøya

mann sitter på huk og forteller til media rundt

Stian Madshus forklarer NRK hva grafittmateriale er, og hvordan Elkem skal produsere materialet på en ny og bærekraftig måte.

Stor interesse fra media om Elkems planer på Herøya. Stian Madshus viste skisser på ny fabrikk, og forklarte om Elkems metode for bærekraftig produksjon av batterimateriale.

Stian Madshus, direktør for batterimaterialer Elkem, inviterte og viste vei til området der Elkem planlegger å bygge fabrikk på Herøya.

Prosjektet, Northern Recharge, kan potensielt bli på rundt 60.000 kvadratmeter og vil kunne skape mange grønne arbeidsplasser i regionen. – Vi skal ikke bare bygge en fabrikk, vi skal utvikle teknologien. Derfor er det viktig med leverandørindustri og fagmiljøene som finnes her på Herøya og i regionen, sier Madshus.

mann står foran digital visning av fabrikkanlegg

– Vi planlegger for å starte opp produksjon av grafittmateriale på Herøya i 2023. Nå kjører vi et pilotanlegg i Kristiansand, og jobber parallelt med pilotanlegg og planlegging av fabrikken på Herøya, sa Stian Madshus, her foran skissen på planlagt fabrikkanlegg på Herøya.

personer som går på rad i gule hjelmer

Tone Brekke, kommunikasjonsmedarbeider Herøya Industripark AS og Stian Madshus, direktør for batterimaterialer Elkem, inviterer og viser vei til området der Elkem planlegger å bygge fabrikk.

menn i dress og gule hjelmer ute i industriparken

Stian Madshus intervjues av NRK. I området bak Madshus skal fabrikken bygges.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler