Velkommen til Seidr Herøya

Seidr er et nytt sted på Herøya hvor framtiden for industri-Norge skal skapes. Vi bygger et nytt sted for industriell innovasjon og teknologi. Her samler vi all kompetanse fra forskningspark, pilotarena og flere som allerede er på Herøya under samme tak. 

I Seidr får du tilgang på forskere, teknologer og testmuligheter på nye måter. Vi skal gjøre innovasjonskraften tilgengelig.

Seidr er stedet

hvor fremtidens mest suksessrike, grønne og innovative teknologier for industri og samfunn skal skapes.

*)Seidr er et gammelt, norrønt uttrykk som beskriver magien knyttet til å forutse og forme framtiden.

Visjon

Sammen skal vi skape framtidens mest suksessrike, grønne og innovative industri. Dette skal vi gjøre gjennom aktiviteter i omgivelser med verdensledende kompetanse.

Kontakt oss

Skjalg Aasland
Leder Utvikling og Byggforvaltning

Tel: 932 38 113
E-post: skjalg.aasland@hipark.no

Asgeir Knutsen
Forretningsutvikler

Tel: 922 53 293
E-post: asgeir.knutsen@hipark.no

Alt du trenger å vite om Seidr Herøya

Seidr er stedet for Industri, gründere, teknologibedrifter, FoU, opplæring og kursvirksomhet og andre bedrifter som støtter opp under industriell virksomhet. Stedet for samarbeid, deling, forskning og verdiskaping.

Her vil du finne laboratorium, pilot og testhaller, kontorer, møteplasser og konferansefasiliteter. Her skal vi skape det optimale stedet for verdiskaping, forskning og innovasjon for bedrifter i utvikling. Les mer.

Dette gjør vi fordi….

Sverre Gotaas
Administrerende direktør

– Seidr er vår satsing for å få mer kompetanse inn på Herøya. Kompetanse er livsviktig nå for å utvikle norsk industri fra der den er i dag, til dit den skal være om noen år. Vi håper å tiltrekke oss mange viktige bedrifter og mange kloke hjerner som kan hjelpe oss med det.

Skjalg Aasland
Leder Utvikling og Byggforvaltning

– En av suksessfaktorene til prosessindustrien er stort fokus på FoU. For å bidra til at opp- og nedstrømsbedrifter også lykkes, mener vi det er viktig å legge til rette for FoU også innenfor disse områdene.

Seidr Aktuelt

to menn i blå dress hilser med albuen i en resepsjon med gule lamper i bakgrunnen

Proventia rykker opp i SIVAs nasjonale inkubatorliga og får doblet tilskudd. – Dette er svært gode nyheter for teknologigründere og ny industrivekst på Herøya og regionen, sier styreleder Sverre Gotaas.

16. november 2020

arkitektskisse Seidr Herøya

Merk deg Seidr Herøya, her skal framtiden skapes. Se ferske arkitektskisser.

03. november 2020

en kvinne og to menn i hel figur står foran en vegg med firmalogoer i en resepsjon

Bouvet girer kraftig opp sin satsing i industrisektoren og Grenlandsområdet. Nå utvider Bouvet-teamet med flere og flytter kruttsterkt fagmiljø inn i Herøya Industripark.

02. november 2020

Tre menn foran grøntanlegg og bygg og flaggborg

Nå får industrimiljøet på Herøya tilgang til å samarbeide enda tettere med forskere. Målet er ny konkurransekraftig industri og å løse samfunnsutfordringer.

13. oktober 2020

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler