Meld deg på vårt nyhetsbrev

Bedriftshelsen

Sentralt plassert i Herøya Industripark finner du en moderne og velutstyrt bedriftshelsetjeneste, Bedriftshelsen. Lokalene er lett tilgjengelig med direkte inngang både innenfra og utenfra parkens område.

Bedriftshelsen er åpen for å inngå avtale med alle parkens leietakere samt virksomheter som holder til i Telemark og Vestfold.

Bedriftshelsen er regionens ledende aktør innen bedriftshelsetjeneste, og betjener store og små virksomheter i alle bransjer. Bedriftshelsen er godkjent av Arbeidstilsynet og har 45 ansatte fordelt på seks kontorer i Telemark og Vestfold, Herøya, Rafnes, Bø i Telemark, Larvik, Sandefjord og Barkåker ved Tønsberg.

Tilgang på mobilt utstyr og erfaring med å betjene kundene på deres arbeidsplass gjør tjenesten svært fleksibel. Bedriftshelsen er en heldekkende bedriftshelsetjeneste med et omfattende tjenestespekter hvor tjenesten skreddersys etter behov.

Åpningstiden er fra klokken 08.00 til 15.30, i tillegg er alle ansatte tilgjengelig med mobiltelefon og egen mailadresse.

Med sin erfaring og sin sentrale plassering, er Bedriftshelsen på Herøya en god samarbeidspartner innen dette fagområdet for alle parkens leietakere samt for virksomheter som holder til i Telemark og Vestfold.

Kontakt

Bedriftshelsen Herøya             ¨
Tlf: 47 93 46 00              
Faks: 33 51 01 85

Hovedkontor   
Tlf: 33 13 75 00              
Faks: 33 13 75 01
E-post: firmapost@bedriftshelsen.no

Les mer på www.bedriftshelsen.no