Leie kontorer og andre arealer

Evrys lokaler

Vi har tilgjengelige lokaler til forskjellige formål. Kontorlokaler, men også verksted og produksjonslokaler, lager, laboratorier og forsøkshaller. 

Kontorlokaler 

Besøk nettsiden til Bygg 25

Kontakt Skjalg Aasland, Bygg og Utvikling, tlf.: +47 932 38 113, e-post: skjalg.aasland@hipark.no 

Hvis bedriften din har planer om å etablere en filial, samle virksomheten under samme tak, trenger prosjektkontorer eller hjelp til å utvikle en forretningsidé, så er mulighetene mange på Herøya.

I vårt sentrale kontorbygg, Hydrovegen 55 (bildelt), har vi innflytningsklare kontorarealer fra 20 til 1500 kvadratmeter til konkurransedyktige betingelser, og vi skreddersyr gjerne en løsning etter dine ønsker og behov. Her er det i dag rundt 12 ulike bedrifter som representerer et spennende og mangfoldig fagmiljø.

Lokalene består både av cellekontorer og landskap, med alminnelig god kontorstandard. Det er gode tekniske funksjoner i bygget, som ventilasjon, oppvarming, nettkapasitet mm.

Leietakerne i kontorbygget har tilgang til resepsjon, møterom i forskjellige størrelser, informasjonssal med mingleareal, garderobe/dusj og kantine. Klikk her for prospekt (pdf)

Kombinasjonsbygg

Bygge 621 og 622 er på drøyt 24000 m2, og er et såkalt kombinasjonsbygg med kontorer, lager og verksted. Dette er moderne, solide og fleksible bygg som gir gode muligheter for aktivitet. Klikk her for prospekt.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale:

Skjalg Aasland
Bygg og Utvikling
Tlf.: +47 932 38 113
E-post: skjalg.aasland@hipark.no 

Tone Brekke
Kommunikasjon
Tlf.: +47 952 15 976
E-post: tone.brekke@hipark.no 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler