Leie kontorer og andre arealer

Evrys lokaler

Vi har tilgjengelige lokaler til forskjellige formål. Kontorlokaler, men også verksted og produksjonslokaler, lager, laboratorier og forsøkshaller. 

Kontorlokaler 

Hvis bedriften din har planer om å etablere en filial, samle virksomheten under samme tak, trenger prosjektkontorer eller hjelp til å utvikle en forretningsidé, så er mulighetene mange på Herøya.

Kontakt 

Skjalg Aasland, Leder Utvikling og byggforvaltning, tlf.: +47 932 38 113, e-post: skjalg.aasland@hipark.no

Asgeir Knutsen, Leder forretningsutvikling, tlf: +47 922 53 293, e-post: asgeir.knutsen@hipark.no

Bygg 25

I vårt sentrale kontorbygg, Hydrovegen 55, har vi innflytningsklare kontorarealer fra 20 til 1500 kvadratmeter til konkurransedyktige betingelser, og vi skreddersyr gjerne en løsning etter dine ønsker og behov. Her er det i dag rundt 12 ulike bedrifter som representerer et spennende og mangfoldig fagmiljø.

Lokalene består både av cellekontorer og landskap, med alminnelig god kontorstandard. Det er gode tekniske funksjoner i bygget, som ventilasjon, oppvarming, nettkapasitet mm.

Leietakerne i Bygg 25 har tilgang til resepsjon, møterom i forskjellige størrelser, informasjonssal med mingleareal, garderobe/dusj og kantine.

Kombinasjonsbygg

Bygg 621 og 622 er på drøyt 24000 m2, og er et såkalt kombinasjonsbygg med kontorer, lager og verksted. Dette er moderne, solide og fleksible bygg som gir gode muligheter for aktivitet. Klikk her for prospekt.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale:

Skjalg Aasland
Bygg og Utvikling
Tlf.: +47 932 38 113
E-post: skjalg.aasland@hipark.no 

Asgeir Knutsen
Leder forretningsutvikling
Tlf.: +47 922 53 293
E-post: asgeir.knutsen@hipark.no 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler