Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

– Herøya Industripark er en god beliggenhet for oss

– Vi i Bilfinger leverer vedlikeholdstjenester og prosjekter til industrien. Derfor er Herøya Industripark (HIP) en perfekt beliggenhet for oss, sier seksjonsleder for Verksted og vedlikehold Øst, Knut Segrov (bildet). 

– Vi har mange av bedriftene i Industriparken på kundelista vår, og har også kunder utenfor. Det er svært viktig for oss å være en god og langsiktig samarbeidspartner for selskapene i nærheten av oss. Vi har en løpende vedlikeholdsavtale med blant andre Yara og Ineos på Rafnes. I tillegg leverer Bilfinger regelmessig mannskaper til de store vedlikeholdsstansene i Grenland, forteller Segrov. 

Bilfinger Industrial Services Norway AS har sitt hovedkontor i Porsgrunn og er en del av det tyske konsernet Bilfinger SE – et av Europas ledende selskap innen industrielt vedlikehold og service. Bilfinger har mer enn 1 300 ansatte i Norge, og 650 av dem jobber i Porsgrunn.

I tillegg til løpende vedlikehold er Bilfinger en stor leverandør av prosjekter. Selskapet var den desidert største lokale leverandøren inn i Yaras Bamboo-prosjekt, med totalt 310.000 arbeidstimer. 

Bilfingers avdelinger i HIP har nødvendige mannskaper til å løse de fleste oppgavene selv, men om nødvendig henter de inn ressurser fra ande avdelinger og selskap i Bilfinger-konsernet, primært norske, men også utenlandske kolleger trekkes inn i store revisjonsstanser eller prosjektleveranser. 

Bilfinger leverer også en rekke ulike kurs til eksterne bedrifter. Nå har selskapet gått sammen med TS Group og Nokas Beredskap i driften av Herøya Kompetansesenter.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler