Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tilbake i industriparken med salgsingeniør

Fuglesangs har vært leverandør til bedriftene i Herøya Industripark i mer enn 30 år.
fire menn, poserer, verksted Fra venstre: Magnus Holhjem, Geir Elvang, Stian Wærstad og Svein Ove Eriksen. Foto: Fuglesangs

Fuglesangs hadde salgsingeniører på Herøya fram til 2017. Nå er selskapet igjen på plass i parken. Salgsingeniør Magnus Holhjem flyttet inn på kontoret i Bygg 25 tidligere i år.

Fuglesangs AS, som ble etablert i 1916, er leverandør av pumpeløsninger, utstyr og vedlikeholdstjenester til norsk industri og offentlig sektor.

– Vi er en hovedleverandør til Yara av akseltetninger og koblinger og har spesialisert oss på pumper som tåler aggressive kjemikalier og slitende medier, forklarer Magnus Holhjem. – Vi er store på denne typen pumper til industrien i hele Norge. Industrien utgjør vår største kundegruppe, men Fuglesangs er også store innen olje og gass, vannkraft, fjernvarme, renseanlegg og vannforsyning.

Fire ansatte i Grenland

Etter noen år uten lokalt plassert salgsingeniør på Herøya er Fuglesangs tilbake. – Fra kontoret i Porsgrunn skal vi betjene industrien i Vestfold og Telemark og enkelte bedrifter i Trøndelag og Nord-Norge, forteller Holhjem. 

ung mann i gul jakke i døråpning kontor
Magnus Holhjem, Fuglesangs AS, med kontor i Bygg 25 på Herøya

Hovedkontoret ligger i Oslo, og selskapet har totalt 40 ansatte. I tillegg til kontorer og lager har Fuglesangs et stort verksted for renovering av pumper og roterende utstyr. Prosjekter og større leveranser styres av prosjektavdelingen i Oslo, som er en viktig støttespiller til salgsingeniørene rundt omkring i Norge.

– I sommer overtok vi driften av Eriksen Pumpeservice i Skien. Serviceverkstedet med tre ansatte er nå en del av Fuglesangs. – Eriksen Pumpeservice og Fuglesangs har i en årrekke samarbeidet på større vedlikeholdsstopper. Sammen er vi et sterkt team her i Grenland.

Konsulenttjenester

Fuglesangs er ikke bare en leverandør av utstyr. Selskapet har rådgivende ingeniører, som hjelper kundene å optimalisere pumpesystemene. – Er det noe som fungerer dårlig? Er målet å få ned energiforbruket? Kan levetiden på en pumpe forlenges, eller kan nedetiden i fabrikken reduseres? Det er eksempler på forbedringsprosjekter vi hjelper kundene våre med. Det er spennende å jobbe med denne typen problemstillinger, og vi ønsker å løse problemer sammen med kundene våre. Derfor er det flott å være nær kundene, sier Holhjem.

Kontakt

Magnus Holhjem
Telf: +47 99749 796
E-post: mho@fuglesangs.no

Les mer: www.fuglesangs.no  

 

Les også