Meld deg på vårt nyhetsbrev

Øivind gir seg etter 49 år på Herøya, Vidar overtar som driftskoordinator bygg

Vidar Jakobsen overtar som driftskoordinator for bygg i Herøya Industripark AS. Øivind Christensen pensjonerer seg i mai.
to menn i gule jakker og hvite hjelmer, tett sammen, portrett, poserer, industri i bakgrunnen Øivind Christensen, til venstre, pensjonerer seg i mai og nyansatt Vidar Jakobsen tar over rollen hans i Herøya Industripark AS. Foto: Tom Riis/Herøya Industripark AS.

Etter imponerende 49 år på Herøya velger Øivind Christensen å pensjonere seg. Han har siste arbeidsdag 16. mai.

Øivind har lang erfaring som driftskoordinator på bygg, og det er han mange av våre leietakere kontakter når de trenger hjelp til noe relatert til drift av bygg. 

Han har hatt tre arbeidsgivere i sin karriere på Herøya. Han begynte i Hydro, hadde flere års ansettelse i  Bilfinger, og de siste årene har han jobbet i Herøya Industripark AS. Vi takker Øivind for god innsats over mange år.

Ny driftskoordinator

Vidar Jakobsen, 49 år, kommer fra Recreate, hvor han jobbet som driftsleder i 6 år. Vidar har lang erfaring innen forvaltning, drift og vedlikehold av bygg, blant annet 14 år ved et lokalt kjøpesenter. Han er utdannet fagskoleingeniør bygg, fra Fagskolen Vestfold Telemark.

 

Kontakt Vidar på mob 481 27 969, eller klikk her for email

 

portrett av mann, gul jakke, hvit hjelm, ute, industripark
Vidar Jakobsen, ny driftskoordinator bygg i Herøya Industripark AS. Foto: Tom Riis/Herøya Industripark AS.

 

Seks nyansettelser i løpet av to år

 

Industriparkselskapet har styrket laget med flere nyansettelser de siste to årene.

 

– Vi har kunder som er spydspisser på å drive fram ny bærekraftig industri og teknologi. Vi trenger å styrke laget vårt for å kunne gjennomføre planer framover og utvikle og tilrettelegge for kundene. Vi er glade for at vi har fått på plass flere medarbeidere med svært høy kompetanse, sier Skjalg Aasland, direktør for Forretningsutvikling og prosjekter, og Tone Rabe, direktør for Eiendomsforvaltning og drift i Herøya Industripark AS.

 

seks personer i gule jakker og hvite hjelmer går mot fotografen, industriområde
Ansettelser i Herøya Industripark AS siste to år: fra venstre, Lars Arne Dageid, innkjøper, Camilla Sigurdsen, Eiendomsforvalter kontor- og industribygg, Vidar Jakobsen, driftskoordinator bygg, prosjektsjef Sissel Nybro, Beate Vegheim, forvalter eiendom/infrastruktur og Christian Brekken, forretningsutvikler. Foto: Tone Brekke.

Les også