Meld deg på vårt nyhetsbrev

Adapti ønsker God Jul med lys i hverdagen

Adapti leverer høykvalitets belysning med tilhørende lysstyring til profesjonelle brukere innen industri- og næringsbygg.
tre menn tett sammen, nisselue, glitter og julekuler Ola Pedersen, Adapti AS (til høyre) ønsker God Jul sammen med fra venstre Alan Clarke, produktsjef, og Phillip Hill, systemutvikler fra en av hovedleverandørene, Thorlux i England.

– Som leverandør av intelligente lysanlegg til flere av bedriftene i området er det fint å være til stede der det skjer med kort vei til anleggsplassen, sier Ola Pedersen, prosjektleder og salgssjef i Adapti.

 

Vil utvide

Ola Pedersen er på Herøya kontoret hver uke, 2-3 dager i uka.

– Vi trives godt i våre nye kontorer og flotte lokaler på Herøya, og håper å få mer plass slik at vi kan utvide aktiviteten og staben. Det har vært svært hyggelig å komme til Herøya. Vi ser fram til å bli enda bedre kjent.

I tillegg til Ola Pedersen er det flere fra Adapti til stede på Herøya ukentlig for å gjøre arbeid i forbindelse med installasjoner av intelligente lysanlegg.

Tjenester fra Adapti

Adaptis tjenester omfatter lysdesign, kartlegging og prosjektering av lysanlegg. De tilbyr også prosjektledelse og programmering av lysanlegg og oppsett av driftsovervåkning, service og driftsoppfølging.

– Kanskje har du også fått med deg at lysrør blir utfaset neste høst? Og du lurer på smarte tiltak for å redusere strømutgiftene? Om du tenker at det kunne være lurt å gjøre noe med det så ta gjerne kontakt med oss.

Kontakt  

Ola Pedersen, salgssjef
Telef.: +47 922 55 390
E-post: Ola@adapti.no

Les mer www.adapti.no 

Les også