Velkommen til HIPTalks

- den nye bloggen til Herøya Industripark

Målet er å dele kunnskap og ideer og skape aktivitet

HIPTalks – høres navnet kjent ut? Ja visst, vi har lånt fra TED Talks, det amerikanske non-profit fellesskapet som sprer ideer globalt, i form av korte og kraftfulle samtaler - talks. Historiefortelleren Dave Isay, en av TEDs bidragsytere, sier at «alle menneskene rundt deg har en historie som verden trenger å høre».

HIPTalks har en langt mer beskjeden ambisjon, vi skal ikke nå ut til hele verden. Men vi er sikre på at bedrifter i industriparken og andre aktører i regionen vår har tanker og ideer som er verdt å dele med andre. Det kan handle om hvordan det er å være gründer, hva vi kan gjøre for å utvikle et grønnere Grenland, hvordan vi kan skape større attraktivitet i regionen og hvordan bedrifter skal komme seg fra lab.skala til kommersiell drift.  

Disse tankene og ideene skal vi dele her på HIPTalks, i form av blogginnlegg fra oss i industriparken og bidragsytere fra forskjellige miljøer, fra industri, forskning, kultur, virkemiddelapparat og miljøbevegelse, for å nevne noen. Målet er å dele kunnskap og ideer, og skape aktivitet i form av kommentarer og kanskje diskusjon. Håper DU har lyst til å bidra!  

Vi er 20 personer som utgjør vertskapet i Herøya Industripark, og selv om vi er få, er ambisjonen stor: Vekst og utvikling, trekke nye virksomheter til parken, få større aktivitet. Vi jobber for å bedre industriens vilkår, og er opptatt av at de 80 bedriftene i parken går bra og får anledning til å utvikle seg.

I disse dager er vi også engasjert i salget av industriparken, en prosess som startet i januar og som vil pågå utover i 2015. Vi er sikre på at parken er et interessant objekt for investorer og industrielle aktører, og ser fram til å ta i mot interessenter, presentere parken og vise dem rundt på den 1,5 km2 spennende øya.

Den framtidige eieren av Herøya Industripark har en stor og viktig oppgave i å bidra til å utvikle parken videre, til beste for bedriftene som er etablert her og for regionen.

Åse Himle
Markeds- og kommunikasjonsansvarlig
Herøya Industripark AS

10. april 2015

Jørn Roar Bamle, ny leder i Proventia
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler