Går sammen om å ansette for å hjelpe enda flere gründere og bedrifter

mann med briller og blå jakke som står foran roll-up

Smart samarbeid: – Samarbeid om ansettelser er smart, sier en smørblid Jørn Roar Bamle, daglig leder i industriinkubatoren Proventia, fra kontoret sitt på Herøya.

– Det er smart å samarbeide om ressurser, sier Jørn Roar Bamle, daglig leder i Proventia.  

Industriinkubatoren Proventia, med avdelinger i Herøya Industripark og på Notodden, har inngått et samarbeid med Telemark Næringshage på å rekruttere to nye rådgivere som skal hjelpe gründere og bedrifter.

– Samlet sett kan vi «plukke» kompetanse som passer til fasen bedriftene er i, fra tidlig til mer moden vekstfase, sier Bamle.

Ansetter en hver

Partene skal ansette en stilling hver, og søker nå etter en forretningsutvikler som blir tilknyttet Proventia og Herøyakontoret, og en bedriftsutvikler tilknyttet Telemark Næringshage og nyutvidet Notodden-avdeling

– Responsen på stillingsannonsene er svært god. Jeg har blitt oppringt av flere dyktige og veldig godt kvalifiserte folk, men det er fortsatt mulig å søke, oppfordrer han. – Ingenting er avgjort, søknadsfristen er 15. september.

Starten på tettere samarbeid

– Dette er første gang vi får til et så operativt samarbeid, sier Bamle.

Han håper dette kan være starten på å få til et mer koordinert og tettere samspill mellom de offentlige finansierte SIVA-aktørene i fylket. 

Bedre og utvidet tilbud

– Vi ser fram til å sikre oss kompetanse og øke kapasiteten på rådgivere. Gründere i inkubasjonsfasen, hos oss i Proventia på Herøya og Notodden, og mer etablerte bedrifter i vekst tilknyttet næringshageprogrammet, får et bedre og utvidet tilbud framover, sier Jørn Roar Bamle.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler