De kommer til ferien - sommervikarene overtar

sommervikarene kommer gående på kaia mot fotografen

Sommervikarene overtar: Her på kaia til Yara Porsgrunn i Herøya Industripark er sommervikarene kurset og klare for å ta over skipningsoppgaver i sommer. Fv. Stian Ødegaard, Espen Klavenes, Emma Balgaard Eriksen, Håvard Halvorsen, Hanne Balgaard Eriksen, Bjørn Bjerke, Kasper Hansen, Jørgen Borge, Audun Veungen Berg, Unni Larssen (Bilfinger Industrial Services IM), Sindre Freng, Trym Ersnes

Med sola kommer sommervikarene til Herøya. Hvert år rykker de inn, og det er ikke noe unntak dette året, tross corona og vernetiltak. 

Ungdommen tar over når ansatte i industribedriftene skal ha ferie.

Bilde av Unni Larssen

Unni Larssen, finner gode sommervikarer.

– 50 sommervikarer er nå i gang hos Yara og Eramet, forteller Unni Larssen i Bilfinger Industrial Services IM, som hjelper bedriftene med å finne gode sommervikarer.

Erfarne og ferskinger 

Erfarne og ferskinger, studenter i optikerfag, sykepleie, ingeniørfag og videregåendeelever overtar oppgaver i produksjon og skipning. Unni Larssen kjenner mange som kommer igjen år etter år.

– De som har gjort en god jobb her før, kommer lett gjennom nåløyet, men det er alltid muligheter for nye. På kaia hos Yara er det 4 nye i år blant de 17 som starter opp der.

bilde av sommervikarer i arbeidsklær foran hjullaster

Imponert: - Her er mye bra ungdom, og jeg er imponert over de som manøvrerer de digre hjullasterne så lett som bare det, sier Unni Larssen (til venstre). Hanne Balgaard Eriksen har inntatt førerhuset.

to gutter sitter på en benk

To blide fyrer: Trym Ersnes (til h), sommervikar på fjerde året for Yara, avløser Stian Nystad Larsen, Yara, som kan ta velfortjent ferie etterhvert. - Jeg trives veldig godt her på kaia, sier Trym strålende fornøyd.

 
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler