Ny stor avtale for NEL på Herøya

Bildet av hele teamet i NEL hallen: fra v. Skjalg Aasland, leder for Utvikling og Byggforvaltning, Thore Larsen, prosjektkoordinator og Arne J. Restad prosjektansvarlig, alle Herøya Industripark AS, og Industrial Project Director Arild Berdalen

Gjør klar for produksjon: NEL gjør klar for produksjon i disse industrihallene, tilrettelagt av Herøya Industripark AS. Foto fra befaring i mars, fra v. Skjalg Aasland, leder for Utvikling og Byggforvaltning, Thore Larsen, prosjektkoordinator og Arne J. Restad prosjektansvarlig, alle Herøya Industripark AS, og Industrial Project Director Arild Berdalen.

Hydrogenselskapet NEL, som nå bygger fabrikk på Herøya, skal levere elektrolysører til amerikanske NIKOLA, verdensledene utbygger av nullutslippstransport- og infrastrukturløsninger.

Kontrakten har en verdi på rundt 283 millioner kroner, skiver NEL i en pressemelding.

Avtalen går ut på å levere elektrolysører til fem hydrogenstasjoner som dekker viktige transportnettverk gjennom flere stater i USA.

Les også: Gjør klar industrihaller for NEL, «Game Changer» i hydrogenverden.

Milepæl

– Vi er veldig begeistret, kontrakten er en stor milepæl i samarbeidet med Nikola. Siden 2017 har vi samarbeidet om å utvikle storskala hydrogenstasjoner, det er gjort store framskritt, og nå er vi klare til å starte bygging, sier Nel-sjef Jon André Løkke i pressemeldingen.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler