Sentralkantina gjør tiltak og åpner for bespisning

Tre damer foran området i kantina som nå er klart for bespisning

- Dette ser veldig bra ut, sier HMSQ Manager i Herøya Industripark AS, Marit Bredesen i midten. Fra venstre Gunn-Trude T. Andersen, Site Manager og lengst til høyre Heidi Manninen, Driftsleder. Begge fra 4Service AS.

– Det er gode tiltak som er gjennomført i sentralkantina, både for å kunne kjøpe mat og sitte ned og spise her, sier HMSQ Manager i Herøya Industripark AS, Marit Bredesen. 

– Hold avstand, følg skilting og sørg for god håndhygiene, så blir dette bra, anbefaler Bredesen. 

dame står og renser hendene med antibac

Rens hendene når du ankommer kantinene i industriparken.

Sentralkantina åpnet denne uken for både salg og bespisning i spisesalen. Driveren, 4Service AS, følger retningslinjer fra FHI og Helsedirektoratet for Covid-19-smitteverntiltak.

– Mange kommer innom for å kjøpe mat og går igjen, men nå er det mulig å sitte ned og spise også, sier Gunn-Trude T. Andersen, Site Manager hos 4Service AS, ny driver av kantiner i industriparken.

Bruk egen inngang - egen utgang

Det oppfordres til å gå inn hoveddøra midt på bygget når du skal besøke sentralkantina, og gå ut på andre siden når du forlater stedet. 

– Vi anmoder kundene våre om å rense hendene før de går inn i spisesalen, dispenser står midt i inngangspartiet, sier Andersen.

Gulvene er merket med "Hold avstand". – Det er skiltet fram til et areal med god plass mellom bordene, for de som ønsker å sitte ned. Arealet er tydelig merket. Øvrig areal er sperret av for bruk, sier Andersen.

Berøringsflater blir hyppig rengjort gjennom dagen.

Varm og kald lunsj

To menn sitter på hver sin side ved et bord og spiser

Glad for at sentralkantina er åpen igjen: Morten Kolbu, til høyre og Stig Lagesen, begge fra Kranringen, er veldig fornøyd med at sentralkantina nå har åpent for bespisning i spisesalen.

Utvalget i diskene er noe redusert, men det serveres salater, påsmurt niste og varm mat til lunsj. – Alt er eller blir pakket til hver enkelt, sier Heidi Manninen, Driftsleder kantiner i 4Service AS.

– Vi serverer frokost, lunsj og middag og vi noterer nå at flere og flere kommer innom og handler mat. De siste dagene har vi hatt i overkant av hundre kunder her.

Forsiktig oppstart

Ny driver av kantinene i industriparken fikk en litt spesiell start da de overtok 1. mai. – Vi er fornøyd med tilbudet vi kan gi under disse omstendighetene, og har tror på at det skal bli mye bedre etterhvert, smiler Manninen og Andersen.

De legger til at kantina i Forskningsparken er åpen for salg, og at kantina i Bygg25 åpner for salg førstkommende mandag.

Kontaktinfo til ny 4Service i Herøya Industripark

For spørsmål og bestillinger kontakt Sentralkantina på email: 4701HIP.Bygg26@4service.no  eller ring 35923440

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler