Ny driver av kantiner i industriparken

Bilde av fem personer som alle strekker en fot inn mot midten av bildet for å symbolisere en Corona-fot-hilsen for signering av avtale

Avtalen forsegles med en Corona-fot-hilsen, bildet er tatt før 1- og 2-metersregel. Fra venstre Patrick Malnes, direktør Renhold og Trine Holmen-Løkken, direktør Kantine/Personalrestaurant, begge 4Service, Skjalg Aasland, leder for Bryggdrift og Utvikling i Herøya Industripark AS, Jeanine Winther, daglig leder og avdelingsleder Paolo Cremonini, begge Bilfinger Industrial Services IM AS

4Service er ny leverandør av kantinetjenester i industriparken, med virkning fra 1. mai i år. 

– Det dreier seg om virksomhetsoverdragelse og vi er glad for å kunne informere om at det er 4service som overtar drift av kantinene i industriparken, det vil si Sentralkantina og kantinene i Bygg25 og Forskningsparken, sier Jeanine Winther, daglig leder i Bilfinger Industrial Services IM AS. – Vi er fornøyd med at 4Service var interessert i oppkjøpet, de har disse produktene som sin kjernevirksomhet, og vi mener at dette også vil være en god løsning for de ansatte og for våre kunder.

Kjenner industrien i Grenland

4Service er en ledende aktør innen Facility Service og lokalt har selskapet fra før leveransen for Ineos/Inovyn på Rafnes og skal starte opp i Powerhouse Telemark i juli.

– Gjennom dette oppkjøpet styrker vi tilstedeværelsen, tilbudet og markedsposisjonen i Grenland. For oss vil dette tilføre viktig kompetanse og styrket kundekontakt, sier Trine Holmen-Løkken, direktør Kantine/Personalrestaurant i 4Service.

– Vår strategi er å ha nærhet til våre kunder og et bredt produkttilbud som til enhver tid vil møte markedets forventinger og ønsker, framhever Patrick Malnes, direktør Renhold i 4Service AS.

Ny kontaktinfo

For spørsmål og bestillinger kontakt Sentralkantina, på mail 4701HIP.Bygg26@4service.no, eller ring 35923440.

Kantinene er en viktig del av tjenestetilbudet i industriparken

– Vi i Herøya Industripark AS vil takke Bilfinger Industrial Services IM AS for god leveranse av kantinetjenester gjennom mange år. Vi ønsker ny driver velkommen til Herøya og ser fram til et godt samarbeid. Vi er trygge på at det er en solid og profesjonell leverandør som nå overtar disse tjenestene, sier Skjalg Aasland, leder for Byggdrift og Utvikling i Herøya Industripark AS.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler