Rekordmange ga innspill til ekspertgrupper i Prosess21

Lars Petter Maltby

Strålende fornøyd: Lars Petter Maltby, leder i Prosess21 er strålende fornøyd med rekorddeltakelse på workshop på Herøya i dag.

Over 80 personer fra industriklyngen Industrial Green Tech (IGT) og industrimiljøer fra Sørlandet og Vestlandet deltok på workshop med Prosess21 på Herøya i dag.

– Vi er kjempfornøyd med at industrimiljøer i hele sør-norge deltar her med innspill til arbeidet som nå pågår i nasjonale ekspertgrupper. Herøya topper deltakerantallet på workshop’ene vi her hatt rundt i Norge, sier Lars Petter Maltby, leder i Prosess21.

Deltakere på Prosess21

Stort engasjement: Deltakere med stort engasjement under workshop.

Tre av åtte ekspertgrupper i Prossess21 ønsker innspill til arbeidet som nå pågår nasjonalt. Temaene på dagens workshop er sirkulærøkonomi, ny prosessteknologi med redusert CO2-avtrykk og vertskapsattraktivitet.

Hvorfor workshop med disse temaene her?

– Sirkulærøkonomi er veldig relevant på Herøya, framhever Maltby. – Her er det mange verdistrømmer. Jeg tenker på verdier i industriprosesser, og ikke minst på verdistrømmen av fagkompetanse som er her. Vi skal bruke innspillene til gi råd for hvordan Norge kan redusere utslipp og øke verdiskaping. Industriparker spiller en viktig rolle i det bildet, sier Maltby.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler