Bli med på kurs i Digitale Tvillinger. - Spennende og nyttig, sier Line Melås, Inovyn

Portrettbilde av Line Melås

Spennende og nyttig: Line Opstvedt Melås, senior prosessingeniør i Inovyn, tror kurs i Digitale Tvillinger blir spennende og veldig nyttig.

Etter- og videreutdanningskurs i Digitale Tvillinger rettet mot prosessingeniører, automatiseringsingeniører og prosessoperatører har stor pågang og kjører i gang torsdag 3. oktober i Herøya Forskningspark.

Initiativet er et samarbeid mellom Herøya Industripark AS og Universitetet i Sør-Øst Norge (USN). Foredragsholdere kommer fra USN. Kurset går over 4 formiddager i oktober/november.

Det er fortsatt mulig å bli med i denne første runden. Se info og påmelding.

God pågang - bred miks deltar

Interesse og påmelding til kurset er god. Line Opstvedt Melås, senior prosessingeniør i Inovyn deltar sammen med flere «kollegaer» fra en bred miks av virksomheter, bl.a. fra Ineos, REC Solar, Bilfinger Industrial Services, Norner, Yara Porsgrunn, Skagerak Kraft, Skagerak Energi og Herøya Industripark AS.

Hvorfor valgte du å bli med på dette kurset?

– Jeg har lyst til å få med meg hva som skjer på digitalisering framover, og hvordan jeg kan bruke digitale hjelpemidler videre.  Å treffe andre likesinnede prosessingeniører er også spennende og veldig nyttig for meg.

– Det jeg synes er bra er at kurset tar for seg digitale hjelpemidler som påvirker hverdagen vår. BiG Data og Cyber-sikkerhet gir oss mange problemstillinger som er annerledes enn de vi kjenner fra før. Det er mye nytt å sette seg inn i, og mange flere verktøy. Vi i Inovyn jobber med flere prosjekter for å finne ut hvilken vei vi skal gå. Jeg tror kurset blir veldig spennende og nyttig for min del, sier hun.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler