Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Kurs i Digitale tvillinger i Herøya Forskningspark, oppstart i oktober

forelesere kurs Digitale tvillinger

Noen av underviserne på kurset, øverst fra venstre universitetslektor Dietmar Winkler, under professor Bernt Lie, videre førsteamanuensis Roshan Sharma og ph.d.-student Ole Magnus Brastein, alle USN

Er du nysgjerrig på hva digitalisering betyr for din bedrift? Da er EVU-kurset Digitale Tvillinger for Prosessindustrien noe for deg. Kurset holdes i Herøya Forskningspark, nå i høst, og ansvarlig for opplegget er USN, Universitetet i Sør-Øst Norge.

Som et ledd i samarbeidet mellom Herøya Industripark AS og USN, er det nå tatt initiativ til etter- og videreutdanningskurset Digitale tvillinger for prosessindustrien. – Kurset er det første i forhåpentligvis en lang rekke kurs som er relevant for industrien i regionen, sier Rolf Olaf Larsen, en av initiativtakerne, fra Herøya Industripark AS.

Kursinnhold

Forelesere på kurs

Foreleser også på kurset Digitale Tvillinger: Professor Lars Erik Øi, professor Carlos Pfeiffer og førsteamanuensis Nils-Olav Skeie, alle USN

USN skriver i sin omtale av kurset at deltakerne på kurset vil få innblikk i hvordan håndtere store datamengder, få en forståelse av hva som menes med Digital tvilling og hvordan Digital tvilling utvikles. Videre vil deltakerne lære om hvordan data og Digital tvilling kan brukes til optimalisering av kompliserte prosesser, og hvordan dette henger sammen med Industri 4 0. Kurset tar for seg den siste teknologien innen digitalisering og hva forskningen viser innen området.

Målgruppe

Kurset er rettet mot prosessingeniører, automatiseringsingeniører og prosessoperatører og går over 4 formiddager i oktober/november.

For mer informasjon om kurset og påmelding klikk her.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler