Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Moderne lokaler for Sintef og Ranold i Herøya Forskningspark

Tove Kilen viser inn mot nyoppussede lokaler

Forhåndstitt nye kontormiljø i forskningsparken: - Bli med på forhåndstitt i nye kontormiljøer vi bygger for Ranold og SINTEF Tel Tek i Herøya Forskningspark nå i høst, inviterer Tove Kilen, byggdrift Herøya Industripark AS og prosjektansvarlig for oppgradering av to etasjer.

Ranold og SINTEF Tel Tek flytter inn i nye moderne kontormiljøer i Herøya Forskningspark i løpet av høsten og på nyåret 2020. 

Ranold, en våre leietakere, vokser og trenger mer plass. SINTEF Tel Tek signerte ny leiekontrakt med Herøya Industripark AS i sommer, og flytter inn på en hel etasje med en tyvetalls forskere på nyåret, forteller Tove Kilen i byggdrift Herøya Industripark.    

Kilen er i full gang med å planlegge ombyggingen av de ca 1500 kvadratmeterne, over to etasjer, som inngår i dette prosjektet.  

Showcase nytt kontormiljø

Allerede nå inviterer Kilen til en forhåndstitt inn i nye kontormiljø.

– Bli med å se vår showcase i forskningsparken, oppfordrer hun. – Sammen med NOAH bygde vi helt nytt, og dette er blitt en showcase vi er stolte av å vise fram. Vi samarbeidet tett med NOAH og Bilfinger. NOAH var svært aktive med innspill fra ansatte i egne rekker, som bidro med "interiørarkitektblikk". Vi er alle godt fornøyd med resultatet, som nå videreføres i andre oppgraderingsprosjekter i forskningsparken.

oppussede kontorer

Glassvegger i møterom og kontorer

bilde av enkeltkontor

Lyse og fine kontorer

renoverte kontorlokaler

Lyse og trivelige lokaler

Med kjøkkenkrok

Egen kjøkkenkrok i lokalene

Møterom

Bedriftens eget møterom

Plass til flere

I Forskningsparken kan nye virksomheter etablere seg, i et miljø hvor nyskaping og utvikling er kjerneområde. Dette fellesskapet gir næring til forskning og idéer, og gir støtte på veien mot gjennombrudd. – Vi tilbyr kontorer, laboratorier og forskningsarealer med tilgang til industriell infrastruktur, sier Tove Kilen. Kontakt tove.kilen@hipark.no eller 97687028.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler