Herøya Industripark AS sparker i gang industrisamarbeid med Bayern

Bildet av møtedeltakere

Stor tro på nyttig industrisamarbeid: - Vi har stor tro på gode muligheter for å utvikle nyttig industrisamarbeid mellom industrimiljøene i Herøya Industripark, Telemark og Bayern i Tyskland, sier samarbeidspartnere fv. bak, Sverre Gotaas, direktør Herøya Industripark AS (HIP AS), Per Stensland, rådgiver Invest in Norway, Cristina Gaertner, direktør InSITE BAVARIA (Bayern) og Gard Madsen, forretningsutvikler HIP AS.

Herøya Industripark AS sparket i gang en ny samarbeidsplattform med InSiteBavaria (Bayern) og Invest in Norway i Herøya Industripark nylig.

– Nå er vi gang, og inviterer industribedrifter og miljøer i Telemark til å bli med å se nye samarbeidsmuligheter sammen med oss, oppfordrer Gard Madsen, forretningsutvikler i Herøya Industripark AS (HIP AS).

Madsen forteller at HIP AS tar en aktiv rolle for å utvikle samarbeid med virksomheter i Bayern, en av Tysklands største og viktigste industriområder. 

Bra match

Hvorfor samarbeid med Bayern?

–Industristriområdene i Bayern og Telemark er en bra match fordi de kompletterer hverandre i verdikjeden, forklarer MadsenIndustribedrifter i vår region er hovedsakelig råvareprodusenter, mens industrien i Bayern videreforedler våre råvarer til produkter i større grad.

Nyttig industrifelleskap

– Vi har lenge søkt etter muligheter sammen med Per Stensland i Invest in Norway for å finne områder utenfor Norge som kan bli et nyttig industrifellesskap med HIP AS og industrimiljøene på Herøya og i Telemark, forteller Gard Madsen. 

HIP AS har stor tro på at Bayern og Telemark er en svært god match for samarbeid.  – Nå tar vi en aktiv rolle, og har rigget et godt utvikler-team sammen med Invest in Norway og InSiteBavaria. Målet er å bygge industrinettverk som skal bidra til å styrke industriregionen vår gjennom internasjonalt industrielt samarbeid, avslutter Madsen.

Fra venstre Cristina Gaertner, direktør InSITE BAVARIA (Bayern), Sverre Gotaas, direktør HIP AS, Gard Madsen og Per Stensland, rådgiver Invest in Norway.

Viser muligheter: Gard Madsen, forretningsutvikler HIP AS peker og forteller om muligheter for samarbeid og etablering av industri i Herøya Industripark. Fra venstre Cristina Gaertner, direktør InSITE BAVARIA (Bayern), Sverre Gotaas, direktør HIP AS, Gard Madsen og Per Stensland, rådgiver Invest in Norway. 

Kontakt
Ta kontakt, oppfordrer Gard Madsen i Herøya Industripark AS

Gard Madsen, forretningsutvikler, tel. 90937833, gard.madsen@hipark.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler