Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Det nærmer seg Den Store Nabofesten

Det nærmer seg 4. juni. Vi feirer 90 år med produksjon på Herøya, og inviterer alle våre naboer i Grenland til Den Store Nabofesten.

Her vil du treffe de viktigste bedriftene i industriparken, som stiller ut og forteller om sine spennende oppgaver og prosjekter. Bedriftene representerer mangfoldet i parken, fra store selskaper til små gründervirksomheter.

Bli med på quiz og vinn flotte premier

Flere av bedriftene arrangerer konkurranser med premier. Hos Ragn-Sells er quiz-premien «Vinn en container og rydd hjemme – bringes og hentes».
Herøya Arbeiderforening har også konkurranse, der kan du rett og slett vinne en helg i en av deres flotte nye hytter på Bjørkøya.
Besøker du teltet til Hydro og deltar på deres quiz er du med i trekning av en Ipad. Vinnere av disse konkurransene vil bli annonsert ca kl. 18.30.

Aktiviteter for barn

Det vil også være aktiviteter for de yngste. Barna kan utforske brannbil, DuVerden har rakettshow, og så kommer jammen ODD-spillerne Fredrik Oldrup Jensen og Sander Svendsen med fotballdart. Det er jo gøy for alle aldersgrupper!

Arrangementet er gratis

Vi serverer gratis pølser og drikke.

Postgirobygget avslutter festen

Vi avrunder arrangementet med minikonsert med selveste Postgirobygget Trio, Arne Hurlen, Nils Petter Time og Per Sarin Madsen. Vi gleder oss og håper du kommer.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler