Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Industridagene 2019 – Utforsk industrielle muligheter med de beste

Irene Siljan Vestby og Gard Madsen

Bli med: Bli med å utforske muligheter, sammen med noen av de skarpeste fra industri, teknologi og ledelse som driver med utvikling, på Herøya, i Grenland og Norge, oppfordrer utviklerduoen Irene Siljan Vestby, klyngeleder i Industrial Green Tech, og Gard Madsen, forretningsutvikler i Herøya Industripark AS.

Årets Industridager 2019 er utvidet til et to-dagers industri-, teknologi- og ledelsesevent, som går av stabelen 21.-22. mai i Porsgrunn.

– I år samler vi de beste fagekspertene fra industri, teknologi og ledelse fra regionen og Norge. Vi rigger en bred plattform med gode muligheter for å utvide nettverk, reklamerer Irene Siljan Vestby, klyngeleder i Industrial Green Tech, og Gard Madsen, forretningsutvikler i Herøya Industripark AS.  

Oversikt og innsikt

– Her får du oversikt og innsikt fra Norges fremste fageksperter på ny industriutvikling, ny teknologi og lederskap i praksis, sier utviklerduoen. Kanskje treffer du din nye strategiske utviklingspartner på industridagene i år?

Du kan velge   

– Du kan plukke og velge mellom fem innholdsrike arrangement, forteller Irene Siljan Vestby. Det er Industrikonferanse og Rundebordskonferanse, du kan delta på Lederforum Grenland og Teknologidagen med fokus på industriell IT.

– Og for å binde det hele sammen – et Industricruise på fjorden, forklarer hun.

Det er Powered by Telemark, industrinettverkene i Telemark , miljøteknologiklyngen Industrial Green TechIKT Telemark og Lederforum Grenland som i år arrangerer industridager i felleskap. Irene Siljan Vestby håper dette er starten på et langsiktig samarbeid som skal løfte industridagene opp i nasjonal toppliga.

Arena for å utvikle framtidens industri

Gard Madsen ser fram til å fortelle om utviklingsmuligheter i Herøya industripark. 

– Industriparken er en arena for å utvikle framtidens industri, forteller Madsen.

– I samarbeid med flere tilbyr vi en komplett utviklingsplattform. Sammen med SIVAs inkubator Proventia bidrar vi med drahjelp til gründer-selskaper. Vi tilrettelegger for lab- og pilottesting av ny teknologi og prosesser, og er med å tilrettelegge for realisering av industrianlegg og nye logistikksystemer, forklarer han.

Møt de beste utviklerne

Trude Nysæter, REC Solar

Produksjonssjef Trude Nysæter, REC Solar. 

Flere av fagekspertene som deltar på industridagene er i gang med bygge framtidens bærekraftige industri, i industrimiljøet på Herøya og Grenland.

Bl.a. skal produksjonssjef Trude Nysæter i REC Solar fortelle om «Hvordan gjøre solceller enda mer miljøvennlige».

Rolf Bruknapp (t.v.) og Gunnar Holen, Blue Crude

Rolf Bruknapp (t.v.) og Gunnar Holen, Blue Crude.

Rolf Bruknapp fra Nordic Blue Crude skal fortelle om «Produksjon av fornybare, klimagassnøytrale hydrokarboner, i et integrert industrimiljø i Grenland.» 

Forskningsleder Odd-Arne Lorentsen fra Yara Technology Center (YTC) i Herøya Forskningspark skal fortelle om grønn gjødselproduksjon – hva som skal til for å lykkes.

Og Yaras prosjektleder Merete Østby, sammen med prosjekteier fra EVRY, Roger Johannessen, skal fortelle om Yara Birkeland – verdens første autonome og elektriske containerskip som nå er under utvikling på Herøya. EVRY skal levere IT-løsning for helautomatisk dataflyt til Yara Birkeland, skriver HIP Aktuelt

MELD DEG PÅ  

SE PROGRAM 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler