Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Glede over at Caverions nybygg reiser seg på Roligheten i industriparken

Fornøyde aktører: Fra venstre Joacim Hobæk, Caverion, Jonn Eliassen, Hallmaker, Skjalg Aasland og Kristian Solberg, Herøya Industripark AS, og Morten Grohs, Rolf Grohs Maskinentreprenør.

De gleder seg over at nybygget til Caverion nå reiser seg på Roligheten, nord i Herøya Industripark. – Fra å være et opplastnings- og riggområde skjer det endelige noe på Roligheten som skaper ringvirkninger til annet næringsliv, sier Skjalg Aasland og Kristian Solberg i Herøya Industripark AS. 

De er på befaring i solskinnet sammen med Joacim Hobæk fra Caverion som skal inn i bygget, og to av firmaene som er sentrale i byggeprosessen, Morten Grohs fra Rolf Grohs Maskinentreprenør og Jonn Eliassen fra Hallmaker. Grohs har ansvar for grunnarbeidene, mens Hallmaker setter opp bygget. 

God start

– Vi har hatt en veldig god start på prosjektet, med ryddig og strukturert planlegging, og har unngått å måtte ta hensyn til snø og tæle, kommenterer prosjektleder Kristian Solberg. 

Det drøyt 1200 m2 store bygget har fått fundament, stålkonstruksjonene er på plass samt takplatene. Over påske skal GK Rør montere såkalt klimatak som del av ventilasjonen, og etterhvert kommer veggplatene, «sandwichelementene» på plass.

Nybygget skal stå ferdig om ca fem måneder, og på det tidspunktet vil det være full byggeaktivitet på nabotomten. Her skal Metallco bygge et nytt gjenvinningsanlegg for jern og metall.  

Felles møteplass

Det er HIP Eiendom AS som finansierer bygget for Caverion, en investering på rundt 18 millioner kroner. Bygget skal være et kombinasjonsbygg med kontorer, lager og verksted, forteller Skjalg Aasland, leder av byggdrift i Herøya industripark AS.

Caverion er allerede etablert i industriparken, men er i ferd med å vokse ut av sine nåværende lokaler. De ser fram til å kunne ta nybygget i bruk utpå høsten.

– Vi får romsligere lokaler med fasiliteter som vi mangler i dag, bl.a. garderobe og spiserom. Mange av våre ansatte er på veien hele dagen, og da er det viktig at vi har et felles sted der vi møtes til lunsj og der folk kan skifte og dusje, sa daglig leder Stian Svendby da planene ble kjent for noen måneder siden. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler