Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Ex-politiker vil spre de gode historiene om Telemark

Kåre Fostervold har startet selskapet Telemark Consulting

Kåre Fostervold (t.v.) og Frank Nilsen er to av de fem samarbeidspartnerne i nystartede Telemark Consulting.

Mange forbinder fortsatt Kåre Fostervold med Frp-politikk på stortings- og regjeringsnivå. Derfor har han de siste månedene hatt utallige kaffemøter med gamle og nye forbindelser for å fortelle om sin nye virksomhet, Telemark Consulting.  

Og kaffemøtene har gitt resultater, skal vi tro Kåre Fostervold, som er installert i tredje etasje i administrasjonsbygget i Herøya Industripark. 

Strategisk rådgiving

– Telemark Consultings formål er å drive strategisk rådgiving. Etter noen få måneders drift har jeg og fire samarbeidspartnere funnet en plattform der vi på forskjell vis hjelper virksomheter til bedre kommunikasjon. Det handler om å bistå bedrifter og offentlige virksomheter til å finne fram og utvikle de gode historiene, og spre dem i de rette kanalene, forteller han.

– Vi har hatt en flying start. Gjennom kaffemøtene har vi fått et innblikk i hva ulike virksomheter har behov for, og vi har fått formidlet hva vi kan tilby. Responsen har vært veldig bra, ikke minst på måten vi har valgt å organisere oss på, understreker Fostervold. 

Samkjører og utfyller

Han er gründer og eneste ansatt i AS'et Telemark Consulting, den «penneførende» enheten som tegner kontrakter og står juridisk ansvarlig for leveranser av kurs og andre tjenester. De fire samarbeidspartnerne, Signe Tynning, Thorleif Fluer Vikre, Frank Nilsen og Jannicke Hellum Thomassen, driver egne gründervirksomheter, og går inn og ut av Telemark Consulting med sin spisskompetanse.    

– Vi får tilgang til hverandres nettverk, vi samkjører kunnskapen og kompetansen vår, og utfyller hverandre. Sammen leverer vi langt flere tjenester enn hver for oss, forklarer Fostervold. Blant tjenestene er både medietrening, medie- og krisehåndtering, posisjonering, omdømmebygging, ekstern- og internkommunikasjon og markedsundersøkelse og analyse. 

Podcast 

Han er utdannet elektriker, men det er først og fremst kompetansen og erfaringene fra Stortingets Næringskomité og som statssekretær i Olje og energidepartementet, han tar med seg inn i Telemark Consulting. – Min spisskompetanse er myndighetskontakt, å levere det rette beslutningsunderlaget til rett tid. I tillegg har jeg har også en del erfaring med krisehåndtering. 

Samarbeidspartner Frank Nilsen er podcastprodusent og en av Norges mest ettertraktede mentaltrenere. Han leder og produserer Mentaltrener podcasten og Ekstrempodden som begge topper favorittlistene til iTunes og Spotify.

– Min drivkraft er nysgjerrighet, og jeg begynte å lage podcaster fordi det er så mange spennende mennesker med spennende historier der ute, forteller Frank Nilsen. Han ser fram til å kunne utvikle podcastkonsepter sammen med virksomheter i Telemark, gjennom Telemark Consulting.   

Les mer på Telemark Consulting.  

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler