Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

– Herøya Industripark er en god beliggenhet for oss

– Vi i Bilfinger leverer vedlikeholdstjenester og prosjekter til industrien. Derfor er Herøya Industripark en perfekt beliggenhet for oss, sier regionsleder for Verksted og vedlikehold Øst, Lars Ivar Bøe. 

– Vi har mange av bedriftene i industriparken på kundelista vår, og har også kunder utenfor. Det er svært viktig for oss å være en god og langsiktig samarbeidspartner for selskapene i nærheten av oss. Vi har en løpende vedlikeholdsavtale med blant andre Yara og Ineos på Rafnes. I tillegg leverer Bilfinger regelmessig mannskaper til de store vedlikeholdsstansene i Grenland, forteller Lars Ivar Bøe. 

Bilfinger Industrial Services Norway AS har sitt hovedkontor i Porsgrunn og er en del av det tyske konsernet Bilfinger SE – et av Europas ledende selskap innen industrielt vedlikehold og service. Bilfinger har mer enn 1 300 ansatte i Norge, og 650 av dem jobber i Porsgrunn.

I tillegg til løpende vedlikehold er Bilfinger en stor leverandør av prosjekter. Selskapet var den desidert største lokale leverandøren inn i Yaras Bamboo-prosjekt, med totalt 310.000 arbeidstimer. 

Bilfingers avdelinger i Herøya Industripark har nødvendige mannskaper til å løse de fleste oppgavene selv, men om nødvendig henter de inn ressurser fra ande avdelinger og selskap i Bilfinger-konsernet, primært norske, men også utenlandske kolleger trekkes inn i store revisjonsstanser eller prosjektleveranser.

Digitalisering tar fart i prosessindustrien og Bilfinger har utviklet en digital plattform kalt BCAP (Bilfinger Connected Asset Performance). I BCAP kan alle viktige produksjons-, vedlikehold, energi- og miljødata samles i en skybasert plattform hvor de blir bearbeidet i en intelligent analyse. Fra databasen kan nye potensialer for forbedringer av fabrikkanleggenes regularitet og mer effektivt vedlikehold simuleres og leveres til kunden med noen få klikk. BCAP kompletterer Bilfinger Maintenance Concept (BMC) og digitalisering gir enorme muligheter for prosessindustrien.

Kontakt Bilfinger for en prat om dine service behov og Bilfingers produkter og tverrfaglige tjenester.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler