Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Generelt røykeforbud innføres i hele Herøya Industripark

Nå må røyken stumpes før man går inn i Herøya Industripark. (Foto: Tone Brekke)

Herøya Industripark blir tilnærmet røykfri. Det innføres nå generelt røykeforbud på innsiden av fabrikkgjerdet, utenom oppmerkede områder.

Fra før er alle bygninger i industriparken og noen uteområder røykfrie, men ansatte og besøkende har kunnet røyke i en del gater og fellesområder. Det generelle røykeforbudet innebærer at man nå bare kan røyke i noen oppmerkede røykebuer plassert rundt i parken.  

Det er HMS-forum i industriparken som har tatt denne beslutningen. Forumet består av representanter fra alle de store bedriftene i industriparken.

Tone Rabe som er HMS-sjef i vertskapsorganisasjonen Herøya Industripark AS, sier at dette forbudet følger trenden i samfunnet.

– Alle de store produksjonsvirksomhetene i parken, Yara, Inovyn og RHI samt Bilfinger har alle innført røykeforbud i sine områder. Saken om generelt røykeforbud har vært diskutert i Arbeidsmiljøutvalgene i alle virksomhetene og responsen har vært positiv. På den bakgrunnen har HMS-forum nå tatt beslutningen, sier hun.

Plakater ved alle inngangene informerer om røykeforbudet, og den nye bestemmelsen er innarbeidet i industriparkens Fellesbestemmelser.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler