Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Thor Oscar Bolstad slutter på Herøya

Daglig leder Thor Oscar Bolstad (62) har valgt å fratre sin stilling som daglig leder i Herøya Industripark AS (HIP). Bolstad vil stå i stillingen fram til ny etterfølger er på plass. 

Panoramabilde Herøya Industripark

Oslo Pensjonsforsikring AS overtok Herøya fra Norsk Hydro 23.06.2016 og har etablert et eget styre for industriparken.

- Thor Oscar Bolstad er en stor ressurs for HIP som har satt spor etter seg. Det blir store sko å fylle, sier Kjetil Houg, investeringsdirektør i Oslo Pensjonsforsikring. Vi setter stor pris på hans innsats både før, under og etter prosessen med eierskifte. Bolstad har hatt en meget profesjonell innstilling, og har vært en solid støttespiller.

Styreleder Øyvind Hasaas vil nå starte rekrutteringen etter ny daglig leder for industriparken.

- Vi starter arbeidet med å rekruttere ny daglig leder umiddelbart, sier Hasaas. Vi setter stor pris på at Bolstad har stilt seg til rådighet for HIP i perioden fram til ny daglig leder er på plass. Dette er en viktig stilling for HIP, men også for alle som bryr seg om industrivirksomhet i Grenland.

 

Bolstad har vært i Norsk Hydro på Herøya siden 1997, og de siste 10 årene som daglig leder av HIP.

Bolstad har vært sentral i etableringen av HIP som eget selskap i 2012, og senere i forbindelse med eierskiftet fra Norsk Hydro til Oslo Pensjonsforsikring i 2016.

-          Jeg vil fortsette å jobbe som daglig leder for Herøya Industripark inntil en etterfølger er på plass, sier Bolstad som sammen med parkens nye eier har lagt grunnlaget for ny utvikling og videre vekst i den tradisjonsrike industriparken.   

 

Alle øvrige ansettelsesforhold i HIP er videreført i selskapet etter eierskiftet.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler