Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Bilfinger får en travel høst – er i en særstilling i et tungt markedet

Bilfinger forventer svært høy aktivitet utover høsten, og er i en særstilling i et marked som er tungt for mange industriselskap. Dette er gode nyheter for Porsgrunn kommune også. 

Knut Segrov (t.h.) er ny leder av Bilfinger Øst. Til venstre Gunnar Bråthen som har ledet Bilfinger i mange år.

– Bilfinger er i medvind, og får en svært travel høst, fortalte Knut Segrov (t.h.) som er ny leder av Bilfinger Øst. Til venstre Gunnar Bråthen som har ledet Bilfinger i mange år, og som nå skal jobbe med markedsføring og salg. Det er 22. gang Bilfinger arrangerer den populære grillfesten. 

På formiddagen St. Hansaften inviterte Bilfinger egne ansatte og kolleger fra andre bedrifter samt ordføreren, til grillselskap for 22. gang. Her ble det ikke bare servert grillede pølser og hamburgere, men også gode industrinyheter.

Høyt aktivitetsnivå

– Dette er en hyggelig og viktig samling for oss, sa Knut Segrov, som har tatt over ledelsen av Bilfinger Øst etter Gunnar Bråthen.

– Det er ikke tvil om at aktivitetsnivået utover høsten blir svært høyt for oss. Det skal gjennomføres flere revisjonsstanser, og vi deltar i store prosjekter – ikke minst Yaras Bamboo-prosjekt. I tillegg skal vi ivareta det løpende vedlikeholdet på en god måte, understreket han.

Segrov la vekt på at Bilfinger er i en særstilling med høy aktivitet i et marked som er tungt for mange industriselskap.

Bilfinger «I front»

– Vi skal sikre at vi er konkurransedyktige også etter at revisjonsstansene og prosjektene er ferdige. Da kommer forbedringsprogrammet vårt «I front» inn i bildet. Vi er i godt driv på enkelt områder, men det er et godt stykke vei igjen. Det er viktig at vi får gjennomført «I front» og sikrer at vi er der vi skal være i forhold til konkurrentene, påpeker Segrov.  

– I den sammenhengen er det hyggelig at Bilfinger i Mosjøen nettopp har signert en ny vedlikeholdsavtale med Alcoa. Avdelingen der har vært tidlig ute med «I front», nettopp på grunn av vedlikeholdsavtalen med Alcoa, forklarte Segrov. 

Takk til Gunnar Bråthen

– Jeg vil si takk for den innsatsviljen dere viser hver dag. Det er mange som gir jernet for at vi skal lykkes, og det kommer store oppgaver utover høsten, sa Segrov før han takket sin forgjenger Gunnar Bråthen med en blomsterbukett. Bråthen er nå engasjert med markedsarbeid og skal bidra til at selskapet får jobber framover.

– Det er en vanvittig forskjell fra å sitte i linja til å gå over i en salgsstilling. Jeg trodde ikke at det fantes slike jobber, sa Bråthen med et smil. – Men jeg skal love å gjøre mitt for å skaffe jobber framover. Jeg har fått utrolig mye skryt for den jobben alle våre ansatte gjør hver dag. Det må dere fortsette med, for det er dere som er våre egentlige selgere, understreket han. 

Gode nyheter

– Jo bedre Bilfinger gjør det, jo bedre er det for utviklingen i distriktet vårt, sa ordfører Robin Kåss

– Jo bedre Bilfinger gjør det, jo bedre er det for utviklingen i distriktet vårt, sa ordfører Robin Kåss som besøkte grillfesten til Bilfinger sammen med kolleger i kommunen.  

– Slapp av, nyt sommeren og lad batteriene sammen med venner og familie. Det tror jeg alle trenger før vi går i gang igjen til høsten, avsluttet Segrov, og overlot mikrofonen til Porsgrunns ordfører Robin Koss som var på besøk hos Bilfinger for å lære mer om selskapet.

– Dere har gjort det bra i mange år, men nå er det spesielt bra, sa Koss. – Når dere har mye å gjøre og ser fram mot en travel høst, så er det gode nyheter for Porsgrunn kommune og alle oss som bor her. Jo bedre dere gjør det, jo bedre er det for utviklingen av distriktet vårt. Vi ser at det går nedover med oljerelatert virksomhet. Da er vi avhengig av den drivkraften som Bilfinger og fastlandsindustrien er. Det er viktig for Porsgrunn, og det er viktig for hele landet vårt, avsluttet han. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler