Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

14 studentbedrifter kniver om prisen Beste Innovasjon som deles ut i morgen

14 studentbedrifter fra Telemark, Buskerud og Vestfold kniver om prisen Beste Innovasjon. Prisen blir delt ut av direktør Thor Oscar Bolstad, Herøya Industripark AS, under næringskonferansen INNOMEET på Notodden i morgen. 

Næringsliv og offentlig virksomhet stiller med rundt 20 dommere i konkurransen. De skal juryere de ulike studentbedriftene, og bestemme hvem som skal representere sine fylker på NM for Studentbedrifter, 8.-9. juni i Oslo. Hver av bedriftene får "2 minutes to convince" juryen og publikum, og det skal deles ut i alt fem priser, hvorav den gjeveste er Beste Innovasjon. 

Daglig leder i Ungt Entreprenørskap Telemark, Ann-Iren Haugen, forteller at det var naturlig å utvide Studentbedriftsmesterskapet til et Buskerud, Telemark og Vestfold-mesterskap, i og med den nyfusjonerte Høgskolen i Sørøst-Norge.

Woody er en ren nettbasert studentbedrift, og er en av de 14 som skal konkurrere om Beste Innovasjon. Beate Kregnes Winge (bildet) og Kari Schibevaag står bak bedriften. 

Én av de 14 studentbedriften er en ren nettbasert studentbedrift, og består av Kari Schibevaag som deltok i Mesternes Mester på NRK i 2015, og medstudent Beate Kragnes Winge. Med merkevaren Woody ønsker de å tilby ”eco-friendly” luer og klær laget av neslegarn, bambusfibre og ren ull til kresne kunder over hele verden.

– I Norge kaster vi 65% mer tekstiler enn for 20 år siden, som igjen øker utslipp av kjemikalier. Dette ønsker vi igjennom merkevaren Woody å gjøre noe med, forteller en miljøengasjert Kari Schibevaag. 

Til tross for sine syv verdensmesterskap i kitesurfing og snøkiting, er Kari Schibevaag fremdeles sulten på titler. Er det hun og samarbeidspartner Beate Kregnes Winge som går seirende ut av BTV Mesterskapet i Studentbedrift?

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler