Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

MigMa – sveisegass i mindre flasker med større trykk fra Yara Praxair

Yara Praxair er stolt av sin nyhet MigMa, sveisegass på flasker med 300 bar trykk og integrert regulator med reduksjonsventil. – Innovasjon i alle ledd, sier en fornøyd daglig leder, Kjell Einar Bregge ved teknologisenteret i Porsgrunn.

Kjell Einar Bregge er svært fornøyd med MigMa.

Kjell Einar Bregge er svært fornøyd med MigMa, en nyutviklet 33 liters flaske for sveisegass på 300 bar trykk. Flasken inneholder like mye gass som en standard 50 liters flaske.

Med de nye gassflaskene med 300 bar trykk får du like mye innhold i en 33 liters flaske som i en standard 50 liters gassflaske.

Det er mange fordeler med MigMa fra Yara Praxair. Flaskene er lettere å flytte på og de veier mindre enn en standard 50 liters flaske. Regulatoren til MigMa er beskyttet under en hette produsert av Praxair, slik at den ikke blir skadet under flytting.

– Det brukes høykvalitetsflasker i stål som har en lav vekt, men som selvfølgelig følger internasjonale standarder, understreker Bregge.

Reduksjonsventilen har Yara Praxair utviklet sammen med det svenske selskapet Gass IQ. Fornøyde kunder melder om stor brukervennlighet, at produktet er tilpasset arbeidsplassen og hensyntar HMS.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler