Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Industriarbeidermuseet publiserer historiske bilder fra Herøya

Er du interessert i historiske bilder? Industriarbeidermuseet på Rjukan publiserer nå en mengde bilder fra Herøya Industriparks fotosamling, på Digitalt Museum.

Herøya Industripark og Norsk industriarbeidermuseum (NIA) på Rjukan har inngått en avtale om at NIA skal overta og bevare historisk materiale fra industriparken. Dette omfatter et fotoarkiv med rundt 300.000 bilder, en museumssamling med ca 1900 gjenstander samt et omfattende dokumentarkiv.

Norsk Industriarbeidermuseum holder nå på å legge ut bilder, og du kan allerede finne flere tusen historiske bilder på Digitalt Museum. Men informasjonen om hvert bilde varierer, og for noen bilder er den mangelfull. Museet ber derfor om hjelp fra publikum til å komme med tilleggsinformasjon om bildene, navn på personer, fotografen og motivet. Denne informasjonen kan legges inn som en kommentar til bildet direkte i Digitalt Museum. 

Industriarbeidermuseet har også startet arbeidet med å pakke og flytte gjenstander fra HIP-museet, og denne saken kan du lese om i neste uke.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler