Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Norsk Gjenvinning Industri har samlet troppene på Herøya

Nå disponerer Norsk Gjenvinning Industri ca 3500m2 og har fått hele bilparken og alt personell inn i Hallmakker-teltet i industriparken. 

Bilde av Geir Vullum Norsk Gjenvinning

Geir Vullum, daglig leder i Norsk Gjenvinning avdeling Herøya, foran deler av bilparken.

Regionssjef i Norsk Gjenvinning Industri Ole Sigurd Jensen har hatt ansvaret for samlokaliseringen på Herøya.

Storindustri, avdeling Herøya, ledes av Geir Vullum. Han viser oss frem i de nye lyse lokalene. Ny fin kantine og store garderober, -vi har fått det veldig bra her, sier han fornøyd.

De er fremdeles i innflyttingsfasen, men nå er det meste på plass og både verkstedhall og garasje på grunnplanet og kontorer i 1. og 2. etasje fylles opp. Rundt 55 ansatte har bygget som sin base.

Mer effektivt

-Nå som vi har samlet utstyr og kompetanse fra Rødmyr, Pasadalen og Rugtvedt til Herøya får vi en mer effektiv drift.

Virksomheten på Herøya leverer forskjellig industrielle tjenester. De er inne i anleggene både på Rafnes og på Herøya, under revisjonsstanser og ellers når det er behov. De leverer også tjenester til private, kommuner og annen næring, blant annet tømming av septik, spyling av tette kloakker, tømming av fett- og oljeutskillere, suging av stubbloft m.m. –Vi utfører suging av tørre og våte masser, superhøytrykkspyling, sanering og transport av ADR-væsker, mekaniske renovasjonsjobber og arbeid i nitrogenatmosfære, forklarer Vullum, herunder tankrengjøring og katalysatorbytte.  –Vi har bred kompetanse på ulike anlegg, sier han og legger til at de også utfører rørinspeksjoner, tørrisblåsing og sirkulasjonsrens.

Stor nyinnflytter

Bilde av operatørene Lars Egil Bærø, Tor Eilert Eikeland, Truls Kvande og formann Morten Wasbråten.

Den nye kantina er lys og hyggelig. F.v. operatørene Lars Egil Bærø, Tor Eilert Eikeland, Truls Kvande og formann Morten Wasbråten.

På huset sitter det tre kjøreledere som dirigerer biler og utstyr etter bestilling.

Garasjen er stor og romslig. Det er en betydelig bilpark virksomheten disponerer. –Noen av disse er spesialiserte kjøretøy og representerer verdier opp til 4,5 millioner kroner hver.

Over plassen i nabobygget sitter Norsk Gjenvinnings nasjonale call center. De teller 20 personer. Bedriften er et solid tilskudd i industriparken med sine nærmere 70 ansatte. 

Lærlingebedrift

Norsk Gjenvinning er også lærlingebedrift. En tidligere lærling har nå fått fast jobb, og en ny lærling er i gang med sin opplæring. Disse tar fagbrev i transportfag/logistikk.

Les mer om Norsk Gjenvinning. Se også norskgjenvinning.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler