Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Bilfinger-selskap inn i SiC-bygget - gir mulighet for vekst

– Vi er veldig godt fornøyde etter flyttingen til Bygg 632, SiCs fraflyttede bygg ved Gunneklevfjorden. Her har vi mulighet for vekst, sier leder for Bilfinger Industrial Manning (IM), Rune Teigen. 

Bilfingers bilverksted i SiC-bygget

– Når bilverkstedet er ferdig blir det enklere for både kunder og ansatte, sier Rune Teigen.

– Her har vi store og flotte kontorlokaler, et stort bilverksted, arealer for posttjenesten vår og et stort kaldtlager for utstyr.

Det er også god økonomi for Bilfinger IM å samle det meste av virksomheten i ett bygg. I tillegg skal flyttingen gi mulighet for vekst. Her er det lokaler store nok til at IM kan satse innen nye områder.

Utenfor porten

– Vi er fremdeles i en startfase, sier Teigen. I bilverkstedet er de i gang med å montere bukker og annet utstyr. I postavdelingen har ansatte rigget til kontorer og spiserom, og i kaldtlageret på hele 1000 kvadratmeter mangler bare en kjøreport før alt er klart.

Administrasjonen flyttet inn i bygget i midten av desember. I januar kom resten av flyttelasset, og i løpet av første halvdel av februar var det meste klart for full drift.

– Det er viktig for oss å komme inn i lokaler utenfor portene i Industriparken, spesielt for bilverkstedet som har mange privatkunder. Det blir mye enklere for kundene å få levert og hentet bilene sine nå. Det tror vi vil gi vekst, og vi ansetter ganske snart enda en bilmekaniker, forteller Rune Teigen.

Sysselsetter rundt 200

Kontorer i 2. etasje i SiC-bygget.

12 ansatte jobber i de lyse moderne kontorene i andre etasje, forteller Rune Teigen. 

Totalt vil ca. 30 IM-ansatte ha tilholdssted i Bygg 632. I kontorlokalene på 500 kvadratmeter sitter 12 ansatte. Bilverkstedet har to ansatte, Varerute og Post har tre ansatte. I tillegg har Rive- og grunnarbeidsgruppa 10-12 ansatte, som jobber ut fra lokalene.

– IM har ca. 120 fast ansatte. Mange av medarbeiderne jobber direkte i IMs egne produktområder. Resten er utleid til andre bedrifter, forteller Teigen. I tillegg kommer bemanningstjenesten med midlertidig ansatte, så IM sysselsetter totalt mellom 180 og 220 personer.

Superfornøyd

– Flyttingen betyr at vi er blitt mye mer samlet som selskap. Jeg er ganske enkelt superfornøyd med lokalene. Det blir et helt annet samhold og arbeidsmiljø i et bygg som er tilpasset vår virksomhet, understreker han.

Herøya Næringspark AS som eier bygget, har vært veldig fleksible og imøtekommende til våre ønsker om tilpasninger. Vi har også investert en del i forbindelse med flyttingen, så nå er IM klare for nye utfordringer, avslutter Teigen.

Kaldtlageret til IM er 1000 kvadratmeter

Her får IM plass til alt utstyret sitt under tak i det store kaldtlageret på 1000 kvadratmeter.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler