Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

EVRY inn i nyrenoverte lokaler - tror på vekst i regionen

Fredag 13. februar var det offisiell åpning av EVRYs nye kontorlokaler i Herøya Industripark. 2000 kvm² er blitt pusset opp for 17,5 millioner kroner. 120 medarbeidere har flyttet inn i totalrenoverte lokaler i Bygg 25, og IT-selskapet satser på å få nye kunder blant virksomhetene i parken.

Snorklipping til EVRYs nye lokaler i Herøya Industriparker.

Konsernsjef i EVRY, Terje Mjøs, klipper den røde snoren sammen med Lene Rambekk, driftssjef i Herøya Industripark AS. I bakgrunnen NHO-leder Nikolai Boye, ordfører Øystein Beyer, og EVRYs Tom C. Gulliksen.

EVRY har vært med lenge på Herøya. Selskapet ble først kjent som IS Partner, Hydros heleide IKT-leverandør. Siden har selskapet hett EDB Business Partner og deretter EDB ErgoGroup. I dag er EVRY Norges største og et av Nordens ledende IT-selskaper. Konsernsjef Terje Mjøs har stor tro på framtiden for næringslivet i Grenland.

Langsiktig leieforhold

– Industrisamfunnet i og rundt Herøya har vært en viktig brikke i utviklingen av det som i dag er EVRY. Når vi nå inngår et nytt, langsiktig leieforhold med Herøya Industripark, er det fordi vi har stor tro på potensialet for vekst og næringsutvikling i regionen. Samtidig tror vi Grenland trenger et sterkt regionalt IT-miljø, som kan bidra til lønnsomhet ved å levere løsninger, drift og IT-rådgivning i verdensklasse til bedrifter i regionen, sa Terje Mjøs.

EVRY hadde storfint besøk under åpningsmarkeringen. Porsgrunns ordfører Øystein Beyer og regiondirektør i NHO i Telemark, Nikolay Boye kom med gaver og gode ord før de var med på snorklippingen.

Transformasjon

– Vi går gjennom en transformasjon i Grenland. Gamle industriarbeidsplasser legges ned, mens nye–, spennende bedrifter tar over. Det er viktig for oss å ha en ledende kunnskapsbedrift som EVRY med på laget. Jeg er veldig glad for at EVRY nå satser langsiktig i Grenlandsregionen ved å flytte inn i tidsriktige, totalrenoverte lokaler. Det betyr at vi beholder og styrker kompetansemiljøet vårt, og det bidrar med mer enn 100 viktige arbeidsplasser, sa Beyer.

– I NHO Telemark er vi opptatt av vekst og utvikling, sa Boye i sin hilsningstale. – Grenland er det største kraftsenteret for landbasert industri i Norge. Regionen har kompetente menneskelige ressurser. Omstilling er et kjent begrep for oss, og det er viktig å ruste seg for tidene som kommer – slik EVRY nå gjør. Det er viktig at EVRY bygger videre på egne og andre ressurser i regionen, for å levere de smarte løsningene som behøves framover.

Spiller på lag med industriparken

Det er ikke tilfeldig at EVRY velger å fortsatt ha Herøya Industripark som base for sin virksomhet i regionen. EVRY har en komplett portefølje av IT-tjenester og produkter. Små og mellomstore bedrifter som vil sette ut driften av IT, eller som trenger konsulentbistand, løsninger og rådgivning innen prosjekt, får bransjeledende kompetanse ved å samarbeide med EVRY, ifølge leder for EVRY i Grenland, Erling Hoftun.

– På Herøya er vi midt i smørøyet, omgitt av 80 bedrifter som inkluderer alt fra spennende gründer-virksomheter til mer etablert industri. Vi ser at IT er blitt et strategisk verktøy, og at integrasjon av teknologi og virksomhetsprosesser er en forutsetning for å lykkes i dagens tøffe marked. Vårt mål er å bidra til at våre kunder lykkes med å effektivisere og øke produktivitet gjennom å innføre smarte løsninger, avsluttet Hoftun. 

Erling Hoftung, EVRY, viser rundt i nye lokaler i Herøya Industripark

Fagseminarer og omvisning i EVRYs nye lokaler sto også på programmet. Erling Hoftung, leder av EVRY i Grenland (nr. 2 fra høyre) viser gjestene rundt.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler