Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Leger uten grenser får velfortjent julegave fra ansatte i Herøya Industripark

I år har de to selskapene Herøya Industripark AS og Herøya Nett AS valgt å gi de ansattes julegave til Leger uten grenser

16.000 kroner går dermed til organisasjonens arbeid med å gi medisinsk hjelp til mennesker som ellers ikke får helsetjenestene de trenger. 

Thor Oscar Bolstad som leder de to selskapene Herøya Industripark AS og Herøya Nett AS, er glad for at de ansatte støttet denne julegaveideen. 

– Tradisjonelt har de ca 50 ansatte fått en gave fra bedriften, i fjor var det en dab-radio, året før en ryggsekk. Nå var det på tide å finne på noe annet, forteller Thor Oscar Bolstad.

– Vi har det meste, og pengene kommer mye mer til nytte hos en humanitær organisasjon. Valget falt på Leger uten grenser som gjør en fantastisk jobb, blant annet i Vest-Afrika mot ebola, og det er blitt svært godt mottatt blant de ansatte. Vi håper dette kan inspirere andre bedrifter til å gi julegaven til et ideelt formål. 

Leger Uten Grenser er en frittstående internasjonal medisinsk hjelpeorganisasjon, nøytral og upartisk. Organisasjonen er til stede i rundt 60 prosjektland i Sør- og Mellom-Amerika, Afrika, Europa og Asia.  

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler