Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Ny femårs avtale mellom Bilfinger og Yara ble feiret med megakake

– Både vi i Yara og dere i Bilfinger har grunn til å gratulere oss selv og hverandre med avtalen som er inngått mellom selskapene våre. Det er tre viktige grunner til at vi har valgt Bilfinger som vedlikeholdsleverandør. Dere er gode på HMS, dere leverer kvalitet, og i tillegg er dere ekstremt gode til å mobilisere raskt om det dukker opp problemer i våre produksjonsanlegg. 

Ny-signert vedlikeholdsavtale mellom Yara Porsgrunn og Bilfinger Industrial Services.

Vedlikeholdsavtalen mellom Yara og Bilfinger ble markert med kjempekake. Fra venstre seksjonssjef i Bilfinger Porsgrunn, Gunnar Bråthen, vedlikeholdssjef for Yara Porsgrunn, Ann Balgaard Eriksen, Bilfingers kundekontakt mot Yara Norge AS, Helge Forsaa og leder for Bilfinger Industrial Services Norway, Paul Rune Aasrum.

Det understreket vedlikeholdssjef for Yara Porsgrunn, Ann Balgaard Eriksen på Bilfingers kakemarkering nylig. 

Grenlands største bløtkake var trillet inn i verkstedhallen på Herøya, der ansatte i Bilfinger og kolleger fra Yara var samlet til en markering av den nysignerte vedlikeholdsavtalen mellom de to selskapene.

Viktig avtale

Avtalen gjelder utførelse av vedlikeholdet i Yaras fabrikker i Porsgrunn og Glomfjord de neste fem årene, og har et omfang på rundt 500 millioner kroner i avtaleperioden. Det er den største avtalen Bilfinger har gjort i Norge på flere år. I tillegg til vedlikehold åpner kontrakten for modifikasjons- og prosjektjobber for Bilfinger. 

– Dette er en meget viktig avtale for både Porsgrunn og Glomfjord, og den sikrer mellom 200 og 300 arbeidsplasser i de neste fem årene, sa leder for Bilfinger Industrial Services Norway, Paul Rune Aasrum.

Mannskapene beste selgere

– Det er vedlikeholdsavtalene som har lagt grunnlaget for organisasjonene våre på disse industristedene. I denne sammenhengen er avtalen med Yara den største og mest omfattende. I tillegg danner den basis for tilgang til mange spennende prosjekter og revisjonsstanser hos Yara i årene fremover. Vi kan også utvikle kompetansen og organisasjonen til å vokse mot andre kunder, understreket han.

Seksjonssjef i Bilfinger Porsgrunn, Gunnar Bråthen trakk også fram ansattes kompetanse og kvalitetsarbeid.

– Det er mannskapene som er våre beste selgere, ganske enkelt fordi det er de som gjør jobben.  For Yara betyr kvaliteten i våre leveranser bedre drift, reduserte vedlikeholdskostnader og større produksjon.

Kvalifisert leverandør

Yara er godt fornøyd med at avtalen med Bilfinger er forlenget med fem nye år.  – Kontinuerlig forbedring av standarden i våre anlegg krever gode samarbeidspartnere og kontinuitet i arbeidet. Godt vedlikehold og godt gjennomførte prosjekter gir øket sikkerhet, bedre miljøresultater og økt produksjon.  Vi ser frem til en ny periode med Bilfinger i våre anlegg, sier fabrikksjef Per Knudsen ved Yara Porsgrunn.

Bilfingers kundekontakt mot Yara Norge AS, Helge Forsaa, understreker at Yara stiller strenge krav til Bilfinger som leverandør og partner.

– Både hovedavtalen og underavtalene har måleparametere som skal følges tett opp i avtaleperioden. Yara er en meget krevende kunde som stiller klare krav til oss som organisasjon, noe som også bidrar til at vi forbedrer oss, fastslår Forsaa.  

Vedlikeholdskontrakten omfatter blant annet mekaniske fag, byggfag, elektro og automasjon. Det betyr at Bilfinger vil levere tjenester fra praktisk talt alle sine fagområder. – Det er en god situasjon for oss, oppsummerer Forsaa.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler