Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Førstereis på ONS - frister til gjentakelse

Bilfinger Industrial Services og OiW Process i Herøya Industripark, har for første gang deltatt som utstillere på ONS – på en felles Telemarkstand. Det var en positiv opplevelse som kan friste til gjentakelse. 

Erik Ulve fra Bilfinger Industrial Services og Susan Heldal fra OiW Process på ONS, foran et stort bilde av Herøya Industripark.

Erik Ulve fra Bilfinger Industrial Services og Susan Heldal fra OiW Process på ONS, foran et stort bilde av Herøya Industripark som prydet den ene veggen på Telemarksutstillingen. (Foto: Alina Olsen)

Nettverket Telemark Offshore tok tidlig et initiativ til en felles Telemarksutstilling på ONS, Offshore Northern Seas, som arrangeres i Stavanger hvert annet år. Telemark Fylkeskommune var medsponsor, og 13 Telemarksbedrifter meldte seg på. 

Overkommelig inngangsbillett
– OiW Process er et lite teknologiselskap, og vi ville ikke hatt mulighet til å stille ut på ONS med egen stand. Invitasjonen fra Telemark Offshore gjorde at inngangsbilletten ble overkommelig, og det var avgjørende for at vi valgte å delta. forteller daglig leder i OiW Process, Susan Heldal.

Etter fire hektiske dager på det enorme utstillingsområdet i Stavanger, er hun og kollegaene slitne, men tilfredse. – Det har vært veldig bra, vi har kommet i kontakt med mange interessante firmaer, og det frister til gjentakelse, konstaterer Susan Heldal.

OiW Process utvikler teknologi for å rense de siste små oljepartiklene ut av produsert vann. Ett av firmaene som tok kontakt med dem på utstillingen var et stort kinesisk selskap som jobber med det samme. – Det var interessant å utveksle erfaringer med dem, sier hun.

Nye kontakter
Også Bilfinger Industrial Services er fornøyd etter fire dager på stand. Markedssjef Erik Ulve forteller at Bilfinger har fått etablert flere nye kontakter, i tillegg til å møte eksisterende kunder.

– Vi kom i dialog med firmaer som kan bety nye leveransemuligheter og oppdrag for Bilfinger, blant annet innen oljeservice og ventilservice, og vi hadde flere kundemøter, understreker han.

Han mener en felles Telemarksutstilling både gir fordeler og ulemper. – Fordelen er at vi står samlet som et bredt leverandør- og kompetansemiljø. Ulempen er at hvert enkelt firma ikke får eksponert seg så tydelig, sier han.

Bilfinger vil nå oppsummere resultatene av deltakelsen på Telemarksutstillingen, og vurdere om de vil delta igjen hvis anledningen byr seg. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler