Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Herøya Industripark får ny og mer effektiv busstrase

I midten av juli kan Metrobussene til og fra Herøya Industripark ta i bruk den nye busstraseen som nå er under etablering.

Ny busstrase i Herøya Industripark snart klar til bruk

Asfalteringen er i gang, og Lene Rambekk og Øystein Østenå i driftsorganisasjonen til Herøya Industripark AS er tilfredse med at den nye busstraseen snart er klar til bruk.

I stedet for å ta en runde på den store plassen foran hovedinngangen ved kontorbygget, skal bussene kjøre i rett linje til venstre mot Forskningsparken, etter å ha tatt av i rundkjøringen.

Det vil senere blir etablert nye leskur for passasjerene i begge kjøreretninger.

Leder av driftsorganisasjonen til Herøya Industripark AS, Lene Rambekk, forteller at hensikten med denne omleggingen er todelt.

– Vi ønsker å frigjøre deler av den store plassen som bussene i dag bruker til å snu på, og i tillegg vil vi lage en enklere rute for sjåførene, understreker hun. For busspassasjerene blir det ingen vesentlig endring.

Når den nye busstraseen er klar, vil den store snuplassen ved hovedinngangen bli bygd om. Her blir det etablert en ny gjesteparkeringsplass rett ved trappen opp til kontorbygget, og en parkeringsplass for ansatte. Korttidsplasser vil bli opprettholdt som i dag.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler