Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Totalrenovering av EVRYs lokaler

I september kan EVRY flytte tilbake til totalrenoverte lokaler i Herøya Industripark (HIP). G-fløyen i Administrasjonsbygget skal pusses opp og tilpasses IT-selskapets behov – blant annet med nytt inngangsparti.

EVRY får nye lokaler i Herøya Industripark

EVRY får fleksible og åpne kontorlokaler med møterom, stillerom og prosjektkontorer etter moderne standarder, og etter de retningslinjene EVRY har for sine lokasjoner over alt ellers, sier leder for EVRY i Grenland, Siv Ingebrigtsen.

– Ikke bare får vi oppgraderte kontorer. Hele bygget skal pusses opp i tråd med EVRYs standarder og krav, sier leder for EVRY i Grenland, Siv Ingebrigtsen.

– Vi gleder oss til å flytte inn i moderne lokaler når oppgraderingen er ferdig om et drøyt halvår. EVRY er eneste leietaker i G-fløyen. Nå blir fasaden profilert med vår logo, og vi får vår egen inngang og resepsjon. Det blir enklere for kundene våre.

Åpent og fleksibelt
EVRY får fleksible og åpne kontorlokaler med møterom, stillerom og prosjektkontorer etter moderne standarder og etter de retningslinjene EVRY har for sine lokasjoner over alt ellers. Lokalene rommer også sosiale områder med minikjøkken, men de 130 ansatte kommer til å fortsette å bruke kantine, møterom og de andre fellesgodene i HIP.

Det er de to kontoretasjene som skal oppgraderes. Ombyggingsprosessen er så omfattende at det ikke er mulig å bruke lokalene i byggeperioden. Derfor skal EVRYs ansatte jobbe ut fra midlertidige lokaler i Administrasjonsbygget.

– Vi leverer tjenester i det lokale markedet i Telemark, både til små og store bedrifter. Og vi har spesialkompetanse på IT-tjenester for industrien og olje- og gassbransjen. Avdelingen i Grenland bidrar også med leveranser inn mot EVRYs store kunder nasjonalt, forteller regiondirektøren. – Det skal vi gjøre på en førsteklasses måte også i ombyggingsperioden.

Tenkt fasade B25G

Innflytting etter sommeren
– Oppstartmøtet er unnagjort, og vi regner med at byggearbeidene starter i februar, forteller leder for drift i HIP, Lene Rambekk.

Det er to entreprenører som deler jobben, Veidekke står for byggearbeidene og Multifag AS står for rør, elektro og ventilasjon. Byggetiden er et drøyt halvår, og lokalene skal være innflyttingsklare i september.

– Vi er svært tilfreds med at vi får en langsiktig kontrakt med EVRY, dette befester IT-selskapets posisjon i Herøya Industripark og i Grenland, understreker Lene Rambekk.

G-fløyen ble bygget på midten av 80-tallet for å huse en stor datasentral, men da den stod ferdig, hadde datautviklingen ført til at bygget ikke ble tatt i bruk til det formålet.

– Nå skal fløyen optimaliseres til en tidsriktig kontorarbeidsplass med åpne og moderne romløsninger, gode lysforhold og lyddempende tiltak. Vi bygger om G-fløyen til et universalbygg, og EVRY påvirker prosessen med sine farger og organisering av kontorplasser. Vi har besøkt EVRYs nye lokaler på Fornebu for å se hvordan den avdelingen løser sine utfordringer for å skape et godt arbeidsmiljø, sier Lene Rambekk.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler