Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Norsk Jernbanedrift vinner kontrakter

Det Herøyabaserte selskapet Norsk Jernbanedrift vant 40 millioners kontrakt med Jernbaneverket på forberedende jernbaneteknisk entreprise mellom Farriseidet og Porsgrunn. – Nå er vi på det vinnende sporet, sier divisjonsdirektør Jeppe Raaholt.

Norsk Jernbanedrift signerer kontrakt med Jernbaneverket

Stine Ilebrekke Undrum, prosjektdirektør fra Jernbaneverket og Jeppe Raaholt, divisjonsdirektør fra Norsk Jernbanedrift AS, signerer kontrakten på 40 mill. kroner. (Foto: Anne Mette Storvik, Jernbaneverket.)

Norsk Jernbanedrift vant kontrakten i hard konkurranse, og i siste runde med en utenlandsk aktør. Kontrakten ble evaluert med pris, oppdragsgjennomføring og oppdragsorganisering som evalueringskriterier. 

– Vi oppnådde høyest score innenfor alle kriteriene, og for oss det er spesielt gledelig å få bekreftet at vi er konkurransedyktige innenfor de kvalitative parameterne, forteller Jeppe Raaholt, som signerer avtalen (bildet) sammen med Stine Ilebrekke Undrum, prosjektdirektør fra Jernbaneverket (Foto: Anne Mette Storvik, Jernbaneverket.)

Bedriften sikret seg dermed første anbudskonkurranse for levering til Jernbaneverkets jernbanetekniske entrepriser på Vestfoldbanen.

Flere tilslag
De siste ukene har Norsk Jernbanedrift plukket to kontrakter på over 15 millioner, så dette er andre på kort tid for. Den første er oppgradering av signalanlegget i Drammen.

Les også:

Fikk totalentreprisekontrakt for signalarbeider i Drammen.

For Vestfoldbanen skal Norsk Jernbanedrift gjøre forberedende arbeider for utbyggingen på strekningen Farriseidet – Porsgrunn, en strekning som hovedsaklig består av tuneller.

Les mer

En moderne Vestfoldbane

.

Gir arbeid i flere år
Kontrakten inneholder alle jernbanetekniske fag, kontaktledning, spor og signal og gir arbeid for de  to neste årene.

– Vi er kanskje det selskapet i bransjen med høyest tetthet av jernbaneteknisk kompetanse og derfor passer slike sammensatte kontrakter oss meget godt. Kontrakten gir oss en god stamme av arbeid de kommende årene, og det i nærmiljøet vårt, forteller Raaholt.

Norsk Jernbanedrift konkurrerer om flere og større prosjekter framover.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler