Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Merkevarebyrået Metro Branding tar telemarknedslag

Merkevarebyrået Metro Branding, med hovedkontor i Sandefjord, er på plass med eget kontor i Herøya Industripark.

Metro Branding etablert på Herøya

Yvonne Michelle Aasbø og Kjartan Høvik har etablert en "fillial" av merkevarebyrået Metro Branding i Herøya Industripark.

Byrået har i en lengre periode samarbeidet med Herøya Industripark, blant annet med strategi og kommunikasjon. – Det er et svært inspirerende samarbeid, og nå flytter vi like godt inn i parken med eget kontor, forteller kommunikasjonsrådgiver Kjartan Høvik.

Byrået ser at Grenland har et spennende næringsliv i full fart opp og fram. – Lokalt heter det seg at ”gode ideer fortjener å bli store”, og det er musikk i våre ører – dette vil vi naturligvis gjerne være en del av, understreker han.

I første omgang har byrået etablert et prosjektkontor for å ivareta aktive kunder i Telemark – ikke minst Herøya Industripark, Telemark fylkeskommune og Vekst i Grenland – men de håper at dette vil utvikle seg til en permanent tilstedeværelse.

Kontoret blir bemannet av to av Metro Brandings egne grenlandsfolk: Strategisk rådgiver Yvonne Michelle Aasbø og kommunikasjonsrådgiver Kjartan Høvik.

– Vi vil gjerne ha besøk, men lurt å ringe i forkant, for vi er mye på farten, avslutter Kjartan Høvik.

Les mer og finn kontaktinfo på Metro Brandings hjemmeside.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler