Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Herøya Industripark blir eget aksjeselskap

Hydro har besluttet å gjøre Herøya Industripark om til et selvstendig aksjeselskap. Målet er å videreutvikle Herøya som en dynamisk, voksende og livskraftig industripark, som er godt posisjonert for å kunne gripe nye forretningsmuligheter og takle framtidige utfordringer.

Hydro har vært gjennom et tiår med store endringer i porteføljen, og i denne perioden har selskapet utviklet Herøya til å bli Norges ledende industripark og hjem for nesten 100 bedrifter med mer enn 3.000 ansatte. Nå ønsker Hydro å gjøre industriparken enda bedre rustet til å utnytte sitt fulle potensiale.

Det nye selskapet, Herøya Industripark AS, vil bli ledet av Thor Oscar Bolstad som er leder i industriparken i dag. Styreleder i aksjeselskapet blir John Ove Ottestad, som er tidligere konserndirektør for økonomi og finans i Hydro.

Ottestad understreker at dette er en spennende mulighet for Herøya. — Vi har all den kompentanse og erfaring som trengs for å bringe dette tradisjonsrike industristedet enda et skritt framover. Vi akter å bygge videre på Herøyas posisjon som Norges ledende industripark, og legge til rette for nye etableringer og nye leietakere. I et mer langsiktig perspektiv vil Hydro også vurdere sin rolle som eier og driver av Herøya Industripark, påpeker Ottestad.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler