Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Ta med familien på HIP-10'ern på søndag

For tjuende gang arrangeres HIP10'ern, med start og mål på Herøya. -I år har vi rekordstor forhåndspåmelding og vi forventer nærmere 200 deltakere til det 10 mil lange rittet som går rundt Farris søndag 21. august. Arrangementet er både for de som ønsker å konkurrere, mosjonister og for barn der vi har eget barneritt, sier leder i sykkelgruppa i Herøya Industriparks bedriftsidrettslag, Pål Klavenes.

Hovedrittet med tidtaking starter fra Herøya ca kl. 11.05. Ønsker du ikke å konkurrere, men alikevel ha en fin sykkelopplevelse, kan du stille i mosjonsklassen med start en time tidligre.

-Dette arrangementet er blitt et stort familiearrangement. Vi har et eget ritt for barna, som sykler rundt Gunneklev 2 ganger og alle som deltar får deltakerpremie, sier Klavenes og legger til at alle som har startnummer denne dagen er med i trekning av flotte premier.

Mens hovedrittet går vil det være underholdning på Herøya av ingen ringere enn Bjørn Johan Muri.

Klavenes berømmer dugnadsviljen i sykkelgruppa. -Dette er en gruppe som er sammensatt på tvers av bedriftene i industriparken og vi har et godt samhold og et godt miljø i gruppa, sier han til slutt og viser til at sykkelgruppa har en egen nettside for arrangemenet med detaljert program for dagen.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler