Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

TV Telemark starter programserie om Herøya Industripark i dag

I dag sender TV Telemark første program om Herøya Industripark – i en serie på 10 programmer som skal gå hver tirsdag framover.

Produsent Tom Marius Kittilsen (t.v.) og regissør og manusforfatter Tom Hovinbøle i Vepz Media er ansvarlige for programserien om Herøya Industripark, som sendes på TV Telemark 10 tirsdager framover.

Programserien tar for seg industriparkens historie fra 1928 og fram til i dag, og presenterer mange av bedriftene som er etablert her. I løpet av programserien møter vi bl.a. Ineos, Bilfinger, Baze Technology, Evry, Yara, Statoil, RHI Normag og Addcon. Ikke alle opptakene er gjort ennå, men de blir gjort i løpet av et par uker. Hver av programmene er på ca 10 minutter.

– Vi startet planlegging av serien for et halvt år siden, og har hatt mange interessante runder i industriparken, forteller regissør og manusforfatter, Tom Hovinbøle i Vepz Media.

– Vi har snakket med ledelsen i industriparken, møtt mange spennende bedrifter, og ikke minst brukt tid i dokumentsenteret, der vi har fordypet oss i historiske bilder og dokumenter. Herøya Industripark er utrolig kompleks, men etter mange besøk begynner vi å bli kjent her, sier Hovinbøle.

Fra kl. 17.30 i ettermiddag kan du se det første programmet fra industriparken, og det starter med historien.   

TV Telemark har siden starten i 1997 blitt en av landets mest populære  lokalTV-stasjoner. Mer enn 85.000 seere kan daglig nås via TV Telemarks sendinger, enten via kabel eller RiksTV. Programmene går i loop hver hele og halve time fra kl. 17.30 og fram til klokken 24.00.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler