Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Nytt industrimagasin fra Herøya Industripark

NEI til nedbygging av industrien! Dette er hovedoppslaget i det nye industrimagasinet 100 %, som vertskapet Herøya Industripark AS står bak.  

– Magasinets tittel henspiller på at vi er 100 % dedikert til industri og utvikling, og vi ønsker at magasinet skal oppfattes som 100 % tydelig og faglig, sier Åse Himle, som er ansvarlig redaktør for magasinet.

– Vi har tre hovedmål med magasinet, delta i samfunnsdebatten med en tydelig stemme, bringe fagstoff som inspirerer og blir oppfattet som nyttig, og informere om mangfoldet i Herøya Industripark. 

Det legges opp til tre utgivelser i året. Hovedmålgruppene er først og fremst næringsliv, gründere, utdannings- og forskningsinstitusjoner, beslutningstakere på alle nivåer samt media.

I første utgave av 100 % er det intervju med lederen for INEOS Norge, Nils Eirik Stamland som har sett seg lei på mektige meningsbærere som snakker industrien nord og ned. Her møter du også gründeren Allan Boye Hansen som gjorde hjemmeleksa si og kom seg gjennom den utfordrende fasen fra idé til kommersialisering, og du kan lese om den "magiske" ventilen som skal sikre betydelig større utvinning og produksjon av olje.

Hvis du ønsker magasinet tilsendt, send navn og adresse til hip@hydro.com

Du kan også lese industrimagasinet 100 % ved å klikke her.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler