Herøya Industripark AS

Telefon: +47 35 92 65 00  

E-post: hip@hipark.no 

Besøksadresse 
Hydrovegen 55, 3936 Porsgrunn

Vareleveranser
Rolighetsvegen 18, 3936 Porsgrunn

Industri-inkubatoren inngår samarbeid med Deloitte

Industri-inkubatoren Proventia AS har inngått samarbeidsavtale med revisjons- og rådgivingsselskapet Deloitte. Sammen skal de skape et godt og kreativt miljø for gründere og idéhavere som blir tatt opp i inkubatoren.  

Sammen skal de skape et godt og kreativt miljø for gründere som tas opp i inkubatoren. Fra venstre Lasse Jensen, Deloitte, Rolf Olaf Larsen, Herøya Industripark/Proventia og Espen Thorbjørnsen, Deloitte

Proventia ble stiftet 15. mars i år, og inngår i SIVAs inkubatorprogram. Hovedmålet for Proventia er å bidra til at Telemark får nye og vekstkraftige virksomheter. Idéhavere og gründere kommer til inkubatoren med en idé, og ved hjelp av støtte, rådgiving, kapital, nettverk og fysisk tilrettelegging kan ideen utvikles til å bli en bedrift som etterhvert kan vokse. Proventia er etablert i Herøya Industripark.

Deloitte blir en viktig del av nettverket som skal bistå de som blir tatt opp i inkubatoren. De vil disponere kontor i lokalene til inkubatoren på Herøya et par dager i uka, og bistå med veiledning samt juridisk og finansiell rådgiving.

– Vi har lang erfaring i å bistå bedrifter i alle faser, og det blir svært spennende å få være med en virksomhet helt fra starten. Vi ser for oss å være en aktiv rådgiver og samtalepartner for inkubatorbedriftene, sier partner Espen Thorbjørnsen og advokat Lasse Jensen i Deloitte.

Rolf Olaf Larsen, Herøya Industripark, fungerer som daglig leder i Proventia inntil nytilsatte Morten Braatø er på plass. Han påpeker at dette er første skritt på veien mot å bygge opp et ressursnettverk rundt inkubatoren.

– Inkubatoren kommer til å knytte til seg viktige samarbeidspartnere fra ulike bransjer, som kan bistå i arbeidet med å utvikle ideene som gründere kommer med. I kontorfellesskapet håper vi å skape et kreativt miljø der det er kort vei til bistand og hjelp, understreker Larsen.  

Les også om stiftelsen av Proventia.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler